Dárdai Márton a válogatottról: „A szívemre hallgatok, ennél többet nem mondok!”

2024. január 10. 22:05

Hosszabb interjút adott a 21 éves védő.

2024. január 10. 22:05

Hosszabb interjút közölt a Hertha BSC játékosával, Dárdai Mártonnal a Rundfunk Berlin-Brandenburg, amelyben nemcsak a berlini mindennapok, de a magyar válogatott is szóba került. A még mindig csak 21 éves védő kulcsjátékos a német fővárosban, ő az egyetlen, aki a szezon összes mérkőzésén pályára lépett.

Sajtóinformációk szerint decemberben Marco Rossi személyesen egyeztetett Dárdai Mártonnal a magyar válogatottságról. A szövetségi kapitány a helyszínen tekintette meg a Hertha BSC–Elversberg Bundesliga 2-es találkozót, majd találkozott is Dárdai Pál középső fiával.

Ezt is ajánljuk a témában

A Marco Rossival való találkozóról és a magyar válogatottban való lehetséges bemutatkozásról most a 21 éves védő is mesélt az interjúban.

A szívemre hallgatok. Az egész családom Magyarországról származik, de én Németországban születtem. Jelenleg nem mondok róla többet”

– erősítette meg Dárdai Márton.

Fotó: Soeren Stache/dpa

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thestatham20
2024. január 15. 15:24
Szappanopera...
Lpazo
2024. január 11. 14:57
De Ő Németországban született! Ez a lényeg és ki is mondta. El kell felejteni. A viszont nem látásra kedves Marci! Többet venne el a magyar válogatottól ezzel a mentalitással, mint amit hozzá tudna tenni. Még fel is spanolná a mieinket, ha benne lenne a német válogatottban az eb-n!
paracelsus-2
2024. január 10. 23:56
Nem kell a hülye szöveg, Marcika! Kutyának sem kellesz német honban.
véna
2024. január 10. 23:06
Hát ha én a magyar válogatottban szeretnék játszani akkor azt nyíltan egyenesen megmondom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!