Szinte biztos: Dárdai Márton a magyar válogatottban fog játszani

2023. december 22. 19:45

„Ha minden a tervek szerint alakul, akkor márciusban, az első barátságos válogatott mérkőzésünkre be fogom hívni a válogatottba” – mondta Marco Rossi.

2023. december 22. 19:45
OLMO, Dani; DÁRDAI Márton

Lapunk csütörtökön beszámolt róla, hogy a jelenleg a német U21-es válogatottban szereplő Dárdai Márton a jövőben a magyar válogatott játékosa lehet. A Hertha BSC 21 éves ballábas játékosa középhátvédet és védekező középpályás szerepkörben is otthon érzi magát,

így Rossi együttesében Szalai Attila vagy Callum Styles konkuranciája lehet.

Egyre jobbak az előjelek

Az Origo Sport pénteken már arról számolt be, hogy Marco Rossi nagyon bizakodóan fogalmazott. „Ha minden a tervek szerint alakul, akkor márciusban, az első barátságos válogatott mérkőzésünkre be fogom hívni a válogatottba” – mondta Marco Rossi.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polly_neni
2023. december 23. 09:52 Szerkesztve
Előre is elnézést kérek Dárdaiéktól és a őt kedvelőktől. Én úgy látom, hogy a Marci gyerek sem kell a német válogatottnak, így hát jó lesz neki a magyar is
lefty67
2023. december 23. 09:28
Kint született, de a család ízig-vérig magyar! Jó felépítésű, ballábas játékos alig van (kb: 1, Nagy Zsolt) a magyar mezőnyben. Orbán Wilivel is milyen "szarul" jártunk, utána lehet nézni mennyi gólt kaptunk vele, meg nélküle! Itt a helye!
lájkbajnok
2023. december 22. 23:05
Aztán jön a többi Dárdai is.
ujujuj
2023. december 22. 22:48
Szerintem meg ez a pohár félig tele van. Minket választott, és ez a lényeg, nem az, hogy milyen gyorsan döntött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!