Sztankovics: Nagyon erős Fiorentinával szemben maradtunk veretlenek

2023. december 15. 06:17

A tréner szerint Katona Bálint rendkívül tehetséges.

2023. december 15. 06:17
STANKOVIC, Dejan

Ahogy megírtuk, a Fiorentina elleni hazai döntetlennel (1:) a Fradi a második helyen jutott tovább csoportjából, így tavasszal az Európai Konferencia Liga rájátszásában bizonyíthatnak. A meccs után Dejan Sztankovics, a Ferencváros edzője elmondta: „Maradt bennem keserű szájíz, mert szerettem volna, ha lövünk még egy gólt, és zavar, hogy ismét szögletből szerzett gólt az ellenfél, de az az igazság, hogy a meccs utolsó negyedében már megállíthatatlanul tört előre a Fiorentina”.

Hozzátette: „Elégedett vagyok, mert sikerült továbbjutnunk a csoportkörből, 

elértük a legfontosabb célt, amit a szurkolók és a klub kitűzött elénk.

 Annyi meccset játszottunk ősszel, amennyit Magyarországon egy teljes idényben játszik egy csapat, ezért is vagyok nagyon elégedett.”

A Fiorentináról is beszélt: „Nagyon erős Fiorentina ellen tudtunk két meccset játszani úgy, hogy egyszer sem kaptunk ki. Pedig két napja még csak tizenegy embernek tudtam edzést tartani, így zártuk nagyon szép eredménnyel ezt a meccset.”

„Nem szeretnék hiú ábrándokat kergetni a folytatást illetően,

 a csapatban, az őszinteségben hiszek. Elegendő mindig a következő meccsre gondolni, most előttünk áll egy pihenő időszak, aztán meglátjuk, mi következik ezután” – nyilatkozott az edző a folytatásról, majd a gyengébb bajnoki szereplésről és Katona Bálint teljesítményéről is szól: 

 „Katona Bálint rendkívül tehetséges, remélem, hogy így tud tovább fejlődni,

 nem meglepő számomra a játéka, csak megerősített abban, amit eddig is tudtam róla. A Ferencváros az elmúlt öt évben mindent megnyert, így furcsa lehet, hogy most nem az első helyen áll, de ilyen a futball, mi folytatjuk a megkezdett munkát.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. december 15. 12:10
qwertzuioplkjhgf
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!