A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Sűrűsödnek a liverpooli gondok – hol lesz szükség Szoboszlaira?

2023. december 08. 14:30

Már a fél csapat sérült, nincs egyszerű helyzetben Jürgen Klopp.

2023. december 08. 14:30
Szabó Péter

Folytatódik a decemberi erőltetett menet a Premier League-ben, a Liverpool a szerda esti meccse után szombaton elsőként lép majd pályára. Ez a helyi idő szerint 12:30-as, magyar idő szerint 13.30-as időpont rendre feszültté teszi a Vörösök német menedzserét, Jürgen Kloppot. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a hétközi mérkőzés után az Amazon Prime Sport műsorvezetője, Marcus Buckland ki is hozta a sodrából, amikor a hétvégi találkozóval próbált viccelődni. A riporter ezzel rálépett Klopp tyúkszemére, a hétvégi Crystal Palace–Liverpool meccset ugyanis a német közismerten legkevésbé kedvelt kezdési időpontjában rendezik.

Ha ebből viccet csinálsz, akkor teljesen tudatlan vagy!

De persze, szerinted a foci puszta szórakozás, és ezzel minden rendben van” – reagált a német menedzser. 

Ezt is ajánljuk a témában

De a 16. forduló londoni nyitómeccse előtt van ennél nagyobb baja is Kloppnak. A liverpooliakat szerdán újabb csapás érte, a németnek kevesebb, mint egy óra játék után le kellett cserélnie argentin világbajnokát, Alexis Mac Allistert. A Sheffield United elleni találkozót, amelyet Szoboszlai Dominik találatával zárt le a Pool, ennek ellenére kapott gól nélkül nyerték meg, de a dél-amerikai középpályás hiánya újabb érzékeny veszteséget jelenthet a második helyre előrelépő csapatnak. 

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, a Fulham elleni győztes csata során Matip, a Sheffield elleni meccsen pedig Mac Allister csatlakozott a liverpooliak sérültjeihez a legutóbbi két fordulóban. A regenerálódó gárdának Alisson, Robertson, Thiago és Jota után így újabb tagjai vannak, a fontos láncszemek kiesésével pedig jelentősen át kell alakítania a középpályát Kloppnak. Szoboszlai Dominikot ez annyiban érintheti, hogy gyakorlatilag kizárt, hogy pihentetési szándékkal a kispadon kezdjen a Palace ellen. A vasárnap még bombagólt szerző, most már sérült argentint elsősorban a japán Endo pótolhatja középen, így Dominik és a holland Gravenberch a másik két poszton osztozhat. Tavaly a liverpooliak mindkét Crystal Palace elleni PL-meccse döntetlenre végződött, nagy kérdés, ezúttal begyűjti-e a három pontot valamelyik együttes. A tét nem kicsi, a Vörösök egy győzelemmel átvehetnék a vezetést a tabellán!

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Adrian Dennis/AFP

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. december 08. 15:52
Kattincsál olvasó, kattincsál!!!
Expert0418
2023. december 08. 15:24
14:30 ! Miért kellett eddig várni a napi első Szoboszlai cikkre?? Mit akarnak elhallgatni a nép elől? Putyin Orbán Macron? Blaa blaa blaaa !
Dixtroy
2023. december 08. 14:51
Mitől feszült az edző ebéd után? Nyomja a pociját a káposzta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról