Csúnyán kiosztotta Jürgen Klopp az angol riportert Szoboszlai gólja után (VIDEÓ)

2023. december 07. 09:24

A magyar válogatott megszerezte második gólját a Premier League-ben.

2023. december 07. 09:24

A Mandiner beszámolt róla, hogy szerda este Szoboszlai Dominik megszerezte második gólját a Premier League-ben. A magyar középpályás biztosította be az idegenbeli győzelmet a Sheffield United ellen, a Vörösök versenyben vannak a bajnoki címért.

Ezt is ajánljuk a témában

A mérkőzés után az Amazon Prime Sport műsorvezetője, Marcus Buckland kihozta a sodrából Jürgen Kloppot. A riporter azzal próbált viccelődni, hogy a hétvégi fordulóban a Liverpool szombaton 13:30-tól (helyi idő szerint 12:30-tól) játszik a Crystal Palace csapatával, ami közismerten Klopp legkevésbé kedvelt kezdési időpontja – írja a Telegraph.

„A Crystal Palace is játszott ma este, szóval nem ezzel van a gond, de tudom, hogy te ezt úgy sem fogod megérteni, szóval minek próbáljam meg újra elmagyarázni?!

Ha ebből viccet csinálsz, akkor teljesen tudatlan vagy

De persze, szerinted a foci puszta szórakozás, és ezzel minden rendben van” – reagált a német menedzser. A riporter azonnal elmondta, nem akart tiszteletlen lenni. „Már az voltál” – válaszolta Jürgen Klopp.

Mutatjuk videón a párbeszédet:

Nyitókép: X

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. december 08. 08:47
Kattincsál olvasó, kattincsál!!!
akkor ki
2023. december 07. 18:20
Bunkó moslékos árnyékos libbant zseléfaszú! Az ilyet péklapáttal fejbe!
lofejazagyban-2
2023. december 07. 16:17
ez sem rossz: Elon Musk: go fuck yourself! https://www.youtube.com/watch?v=jB4SVo5yCC0&ab_channel=NicholasFranklin
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. december 07. 14:57
OH BASZD MEG EBBŐL IS KÉPESEK VAGYTOK HÍRT CSINÁLNI - ENNYIRE NEM TÖRTÉNIK SEMMI, VAGY CSAK ÚJRA LEAKARTÁTOK ÍRNI SZOBOSZLAI NEVÉT - MI KURVA ANYÁTOK KÖZE VOLT EHHEZ SZOBOSZLAI GÓLJÁNAK?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!