Melyik rivális lenne a legideálisabb ellenfél a Fradi számára? SZAVAZZON!

2023. december 15. 11:16

A Konferencialiga csoportköréből való továbbjutás után már az is ismert: mely klubok lehetnek a Ferencváros ellenfelei a harmadik számú kupasorozat playoff körében. Ki lenne a legkellemesebb ellenfél? Ön kit látna szívesen?

2023. december 15. 11:16
FERENCVÁROSI TC

Ismert: az F-csoport két veretlen együttese, a Fiorentina és a Ferencváros jutott tovább az Európa-konferencialigában. Az első helyen végző firenzeiek játék nélkül jutottak a nyolcaddöntőbe, ám a magyar bajnoknak még egy oda-visszavágót kell vívnia az életben maradáshoz.

ZACHARIASSEN, Kristoffer
Akárcsak tavaly, az EL-ben, Kristoffer Zachariassen ezúttal is továbbjutást jelentő gólt szerzett Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A csoportmérkőzések végeztével az is kiderült: mely riválisok közül kerülhet ki az FTC következő ellenfele (azon együttesek közül, amelyek az Európa Liga főtábláján a harmadik helyen végeztek).

A rendkívül veretes lista: Ajax Amsterdam (holland),  Maccabi Haifa (izraeli), Molde (norvég), Olympiakosz (görög), Real Betis (spanyol), Royal Union SG (belga), FC Servette (svájci), Sturm Graz (osztrák) 

Mondja el véleményét!

Nyitókép Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2023. december 15. 16:39
belga, norvég, osztrák.. utánna meg bárki jöhetne! A zsidók ne legyenek, mert az botrányszagú. Ajaxhoz még korán van. Olympiakos tuti balhé, betis még erős ebben a körben és a Servett is. Sokan lekicsinylik, mert svájci, pedig már megtanulhatták volna az utóbbi 20-25 évben, hogy a svájci Foci klubszinten és válogatott szinten is jóval előrébb jár a magyarnál.
gyaloggos
2023. december 15. 14:40
Az AJAX, MACCABI HAIFA, BETIS, ROYALE inkább ne, szerintem!
gyaloggos
2023. december 15. 14:36
KÖNNYEBB azt megmondani, ki nem kellene, nagyon nem, semmint azt, hogy ki lenne a legjobb a Fradi szempontjából!
grammar-nazi
2023. december 15. 13:48
FFFFUUUU, mi az, hogy LEGIDEÁLISABB, már megint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!