Feláldozná játékosáért a kulcscsontját is Klopp (VIDEÓ)

2023. december 24. 08:36

Újabb kulcsember dőlt ki az ünnepek előtt!

2023. december 24. 08:36

Mint arról beszámoltunk, egészen döbbenetes sérülést szenvedett a Liverpool–Arsenal csúcsrangadón a hazaiak görög védője, Kostas Tsimikas, amely beárnyékolja a klub karácsonyát. Miután hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszottak Szoboszlaiék a listavezetővel, nem tudtak a tabella élére ugrani, de ennél is nagyobb baj a szélső súlyos sérülése – az ünnepi hajtásban Kloppnak lassan alig marad bevethető játékosa.

Ráadásul milyen szürreális eset volt?! A liverpooli rangadó 33. percében egy oldalvonal melletti párharcban a vendégek támadója, Bukayo Saka öklelte fel a Vörösök görög szélsőjét, és ezáltal Jürgen Kloppot (!). A német menedzser óriásit borult, a liverpooli védő pedig belesérült az ütközésbe...

Ezt is ajánljuk a témában

Az erőltetett ünnepi menet előtt tovább sokasodhatnak a ráncok a liverpooli szakember homlokán, miután Matip, Mac Allister, Robertson, Thiago és Jota után újabb fontos láncszem esett ki hosszabb távra – ráadásul Luis Diazt is ápolás után kellett cserélni. Jürgen Klopp joggal dühöngött, a mérkőzést követően pedig kihangsúlyozta, milyen szinten befolyásolta a meccs alakulását, hogy újabb játékosát veszítette el hosszabb időre. 

„Masszívan beárnyékolta a meccset Kostas Tsimikas sérülése. Eltört a kulcscsontja, így sokáig nem számíthatunk rá. Nem menő, amikor valami ilyesmi történik előtted, és te is benne vagy. Nem voltam benne biztos, hogy mi történt, vagy ráestem-e.

Boldogan odaadnám a kulcscsontomat, hogy újra fitt legyen

– kesergett Klopp.

„A kapott gól után feljavultunk, megtaláltuk a játékunkat. A második félidőben gólt kellett volna szereznünk, megvoltak a lehetőségek, de lövés helyett négyszer vagy ötször is passzoltunk. Ez egy tanulság, de a játékkal elégedettek lehetünk” – fogalmazott a német menedzser.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Paul Ellis/AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2023. december 25. 17:39
Miért nem állították ki Sakát? Indolens módon játszott. Tsimikasnak olyan helyzetben okozott sérülést, amikor esélye sem volt a labdát megszereznie. A bíró az Arsenalnak fújt:
Jack Reynor
2023. december 24. 07:32
Hogyan lehet szürreális, tehát álomszerű egy sérülés?
ördöngös pepecselés
2023. december 24. 06:58
az angol foci nem foci hanem utcai közelharc és öldöklés. Szoboszlai jobban tenné ha egy-két év után áttenné a székhelyét valami normálisabb helyre.
DrPepper
2023. december 24. 03:35
Bár Klopp talán megpróbálhatott volna elugrani, Tsimikas nem a vele való ütközésbe sérül bele. Vállal ér földet, ez okozza a sérülést, Klpppot pedig estében a lábával kaszálja el, Ha nincs ot Klopp, akkor is ugyanez a vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!