„Bárcsak a Chelsea-nek lenne egy ilyen játékosa!” – odavan Szoboszlai Dominikért a Bl-győztes klasszis

2023. november 29. 16:45

Élmény nézni a játékát – mondja a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányáról a londoni kékek egykori középpályása.

2023. november 29. 16:45
LIVERPOOL, ENGLAND - OCTOBER 21: Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Liverpool FC and Everton FC at Anfield on October 21, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)/Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

John Obi Mikellel a Chelsea egykori Bl- és Premier League-győztes játékosával készített interjút a bunteto.com, és a lap nem hagyta ki a ziccert, hogy Szoboszlai Dominikról is kikérje a nigériai középpályás véleményét. A londoni csapat egykori klasszisa pedig nem fukarkodott a dicsérettel a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányáról beszélve. 

„Micsoda játékos! Már most nagy rajongója vagyok. Pillanatok alatt beilleszkedett a Liverpoolba, ha így folytatja, hamar a szurkolók kedvence lesz az Anfielden. Nem véletlen, hogy Jürgen Klopp szinte minden mérkőzés után kiemeli őt és dicséri a teljesítményét. Élmény nézni a játékát. 

Úgy gondolom, jó esélye van rá, hogy még sok éven át futballozzon a Liverpoolban és a gárda fontos játékosává váljon. 

Fiatal kora ellenére rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik vezéregyéniséggé tesznek valakit. Ez látszik abból, ahogyan viselkedik a pályán, ahogyan a társaival kommunikál a mérkőzéseken. 

Bárcsak a Chelsea-nek lenne egy ilyen játékosa! A hozzá hasonló karakterekre van szüksége a csapatnak ahhoz, hogy a Liverpool igazán sikeres legyen a jövőben.

 Fantasztikus játékos!” – fogalmazott John Obi Mikel. 

Ezt is ajánljuk a témában

Természetesen mi is egyetértünk John Obi Mikellel, Szoboszlai játékát tényleg élmény nézni. Különösen, amikor ilyeneket csinál:

 Nyitókép:Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. november 29. 18:48
"Élmény nézni a játékát" És mindezt lefagyott fasszal csinálja! Őrület!
Tommaso
2023. november 29. 17:56
Jürgen kicsit túlhajtotta Szoboszlait, aki kezd fáradni (nem is csoda) Most először fordult elő, hogy a Liverpool nem Szoboszlaival lőtt gólt. SŐT. Akkor egyenliett a csapat, miután a magyar játékos lement a pályáról.
pragmatika
2023. november 29. 17:31
"Bárcsak a Chelsea-nek lenne egy ilyen játékosa! A hozzá hasonló karakterekre van szüksége a csapatnak ahhoz, hogy a Liverpool igazán sikeres legyen a jövőben." Szóval a Chelsea-nek be kéne szereznie egy két jó játékost hogy a Liverpool sikeres legyen ? Hmmm... Érdekes. ??
Reszelő Aladár
2023. november 29. 17:00
Nem volt olcsó, de bármelyik csapat, aki most ámul a játékán, ennyiért bőven megengedhette volna magának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!