Hont az ÖT-ben: Szoboszlai úgy beverte, hogy az esztétikai kategória (VIDEÓ)

2023. november 21. 07:13

A fociszeretet nem magyarságmérce – szögezte le az újságíró.

2023. november 21. 07:13

Az ÖT-ben is téma volt, hogy a magyar válogatott csoportelsőként jutott ki a 2024-es németországi Európa-bajnokságra. Hont András mindenekelőtt leszögezte: „Szoboszlai úgy beverte, hogy az esztétikai kategória”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Bulgária legyőzése után – ami biztossá tette a magyar válogatott részvételét a jövő évi kontinenstornán – Marco Rossi azt nyilatkozta: „sok magyar van, aki nálam jóval kevésbé szereti a válogatottat, és jó lenne, ha szégyenkeznének!”

Hamar meg is érkeztek a reakciók, Bartus László azt írta: „Üzenjük Rossinak: mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze”. De a Diétás Magyar Múzsa blog is kemény üzenetet küldött a szövetségi kapitánynak, amiről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

A foci szeretet nem magyarságmérce – szögezte le a műsorban Hont András. „Lehet úgy teljesen kiváló magyarnak lenni, hogy valakit egyáltalán nem érdekel, hogy kijut-e a válogatott az Eb-re vagy sem. De

amikor sok millió honfitársunk örül valaminek, akkor miért nem lehet néha – csak a másik iránt érzett empátia miatt – csöndben maradni?”

– kérdezte az újságíró. Schiffer András kifejtette, szerinte „van, akinek szülőhelye, és van, akinek csak lakóhelye ez az ország”.

Ezt is ajánljuk a témában

A műsor vonatkozó részét itt nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paracelsus-2
2023. november 21. 16:06
Nem értem, miért kell Schiffertől és Honttól újra meg újra elélvezni a jobboldalon. Mindkettő nagy gazember, bár Schiffer legalább értelmes. De ez az önelégült, megélhetési Hont csak egy ostoba tróger, semmi más.
Abiondi
2023. november 21. 10:30
Hont András: "A fociszeretet nem magyarságmérce – szögezte le az újságíró." De nagyon közel van hozzá!
nemecsekerno_007
2023. november 21. 09:31
,,Ott van hazám, hol ingyen wifi.,, Pottyondi Edina
Búvár Kund
2023. november 21. 09:18
Amúgy ez a stat még nem jelent meg a Mandin. Szobi számai a selejtezősorozatban: 8 mérkőzés 4 gól 5 gólpassz! Ennyit Szoboszlairól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!