Hont az ÖT-ben: Szoboszlai úgy beverte, hogy az esztétikai kategória (VIDEÓ)

2023. november 21. 07:13

A fociszeretet nem magyarságmérce – szögezte le az újságíró.

2023. november 21. 07:13

Az ÖT-ben is téma volt, hogy a magyar válogatott csoportelsőként jutott ki a 2024-es németországi Európa-bajnokságra. Hont András mindenekelőtt leszögezte: „Szoboszlai úgy beverte, hogy az esztétikai kategória”.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Bulgária legyőzése után – ami biztossá tette a magyar válogatott részvételét a jövő évi kontinenstornán – Marco Rossi azt nyilatkozta: „sok magyar van, aki nálam jóval kevésbé szereti a válogatottat, és jó lenne, ha szégyenkeznének!”

Hamar meg is érkeztek a reakciók, Bartus László azt írta: „Üzenjük Rossinak: mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze”. De a Diétás Magyar Múzsa blog is kemény üzenetet küldött a szövetségi kapitánynak, amiről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Kemény beszólás: Rossi nem a magyar válogatottat, pláne nem Magyarországot szereti, hanem a (köz)pénzt

Minden ároktemető próbálkozást felrobbantó poszt érkezett egy népszerű közösségi oldalra.

A foci szeretet nem magyarságmérce – szögezte le a műsorban Hont András. „Lehet úgy teljesen kiváló magyarnak lenni, hogy valakit egyáltalán nem érdekel, hogy kijut-e a válogatott az Eb-re vagy sem. De

amikor sok millió honfitársunk örül valaminek, akkor miért nem lehet néha – csak a másik iránt érzett empátia miatt – csöndben maradni?”

– kérdezte az újságíró. Schiffer András kifejtette, szerinte „van, akinek szülőhelye, és van, akinek csak lakóhelye ez az ország”.

Ezt is ajánljuk a témában

Schiffernek elege lett a magyar válogatott sikerén fanyalgókból: „Van, akinek szülőhelye, és van, akinek csak lakóhelye ez az ország”

Az ügyvéd szerint Orbán nagyon jól megérezte, hogy az emberek nem pusztán csak egzisztenciális kérdések mentén döntik el, hogy számukra milyen a jó élet.

A műsor vonatkozó részét itt nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik