Kemény beszólás: Rossi nem a magyar válogatottat, pláne nem Magyarországot szereti, hanem a (köz)pénzt

2023. november 18. 14:33

Minden ároktemető próbálkozást felrobbantó poszt érkezett egy népszerű közösségi oldalra.

2023. november 18. 14:33

Az 50 ezer követővel rendelkező Diétás Magyar Múzsa publikált egy mostani körülmények között is minimum meghökkentő írást Marco Rossiról, a nemrég hatalmas sikert elért magyar válogatott szövetségi kapitányáról. A szerző Panamajack, akiről nem tudjuk, kicsoda, de minden bizonnyal nem Ésik Sándor ügyvéd, aki az oldal tartalmainak jelentős százalékát írja.

Bárki is legyen, a következőt írta: „Na, azoknak, akik nem értik, miért nem tudunk őszintén örülni a válogatott «világraszóló» sikerének: ez már régen nem a fociról szól. Ez pontosan ugyanaz, mint amikor «aki fideszes, az március 15 után is kokárdát hord», meg «aki magyar, az nem akar LMBTQ mesekönyvet», stb. 

Kizárni a nemzetből azt, aki nem úgy gondolkodik, mint «mi».

 Az már csak hab a szartortán, hogy Rossi nem a magyar válogatottat, pláne nem Magyarországot szereti, hanem a (köz)pénzt...”

Panamajack szerint tehát Rossi kizárta a nemzetből azokat, akik nem örülnek a válogatott sikereinek.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zabszem
2023. november 21. 20:29
Nem kedvesem, ez pontosan ugyanaz, amikor a szarzsáknak fáj az igazság és "elméletet gyárt" a paranoiás marha, hogy igazolja a hülyeségét... Én nem szoktam március után kokárdát hordani, de a Fideszre szavaztam (pont leszarja mindenki, hogy hordok-e kokárdát vagy nem és megnyugtatlak, azt is leszarja mindenki, hogy te horadasz-e... ez a tényszerű valóság) "Aki magyar, az nem akar LMBTQ mesekönyvet".... Ő, bocsika, khmmm de ez a valóságban ez így hangzik : Aki nem elmebeteg, az nem akar LMBTQ mesekönyvet... Szóval Rossinak igaza van, te le vagy ejtve! És hajrá magyar csapat!!!
afuzali
2023. november 21. 08:42
Rossi védelmére:elődei sem kis pénzt vettek fel a SEMMIÉRT,most van VALAMI
Gullwing
2023. november 19. 08:00
Szar bolsevikok akarják megmondani hogy ki hogyan gondolkodjon.
Volo
2023. november 19. 07:53
Hogyan nevezhetné magát magyarnak, az, aki nem örül egy magyar sikernek? Nem értem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!