Elképesztő koreográfiával készülnek a Montenegró elleni meccsre a szurkolók

2023. november 19. 14:44

A szurkolók együttműködését kéri a Carpathian Brigade.

2023. november 19. 14:44
null

Válogatott mérkőzésen eddig még soha nem használt látványelemmel készül a magyar válogatott szurkolói tábora, a Carpathian Brigade – írta az Origó Sport. A szurkolói csoport a Facebookon tett közzé, hogy mire figyeljenek a stadionba kilátogató drukkerek.

Az ultrák azt kérik, hogy legkésőbb 14:35-ig mindenki foglalja el a helyét a stadionban. A meccs kezdése előtt körülbelül tíz perccel fényshow lesz a Puskás Arénában, ám ez idő alatt az ultrák szektora sötétbe borul majd, és ekkor kell majd a leírtak szerint levenni az ülőhelyeken található fóliákat. 

A szurkolókat arra kéri a csoport, hogy a látványelemet a Himnusz után se dobják el, mivel még szeretnék használni a meccset követő ünneplés során.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 20. 09:46
Fantasztikus… 😂😂😂😂😂
Globalfake
2023. november 19. 16:25
30 embert bizonyítottan meggyilkolt, végigrabolta, terrorizálta az amúgy is sínylődő magyar tanyavilágot, egy utolsó szarember volt..
Globalfake
2023. november 19. 16:23
történelmet nagy nagyon ismerik a drukkerek azt már látni....rózsa egy kibaszott tömeggyilkos volt, 3
machet
2023. november 19. 15:54
Hát persze hogy elképesztő,milyen is lenne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!