A világtörténelem egyik legnagyobb sportolójának Szoboszlai Dominik a kedvence

2023. november 10. 11:04

A legendás kosárlabdázó, LeBron James minden olyan labdarúgót a kedvencének tart, aki a Liverpool mezében lép pályára, így értelemszerűen a csapat egyik legjobbját, Szoboszlai Dominiket is.

2023. november 10. 11:04
KLOPP, Jürgen; SZOBOSZLAI Dominik

Megkérdezték LeBron Jamest, minden idők egyik legjobb kosárlabdázóját és sportolóját, hogy ki a kedvenc labdarúgója, amire a Los Angeles Lakers 38 éves legendája határozottan felelt:

Minden játékos a Liverpoolból

– jelentette ki az amerikai, aki így Szoboszlai Dominiket is ebbe a körbe sorolja, sőt, vélhetően a legjobbak közé, hiszen a magyar válogatott csapatkapitánya kulcsember Jürgen Klopp együttesében.

Ezt is ajánljuk a témában

LeBron James egyébként nem csak érzelmileg, üzletileg is kötődik a Liverpoolhoz: részesedést vásárolt a Fenway Sports Groupból, amely a Liverpool tulajdonosa, sőt, a kosárlabdázónak ezen kívül is van két százaléka a klubban.

A Liverpool és LeBron még közös, limitált ruhakollekciót is a piacra dobott.

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. november 10. 11:56
"A világtörténelem egyik legnagyobb sportolójának Szoboszlai Dominik a kedvence" Ez most elég önimádónak indult, de most nézem, hogy ezt nem Szoboszlai mondta magáról, hanem csak valamelyik kosárlabdázó, aki a színe alapján Dominik mellett a csirkét és a görögdinnyét is szereti. Fontos hírek ezek.
Dr Bubo
2023. november 10. 11:39
Kedvelem Szoboszlait, de ha anyagilag érdekelt lennék a Liverpoolban, még jobban kedvelném.
manitowoc
2023. november 10. 11:31
Mandiner-cikk címe: "A világtörténelem egyik legnagyobb sportolójának Szoboszlai Dominik a kedvence" A cikkének címében a Mandiner állítása HAMIS. A cím HAMIS voltát a cikk szövege bizonyítja. LeBron Jamesnek ugyanis Szoboszlai - nem "A" kedvence, - hanem "AZ EGYIK" kedvence. (És akkor még nem írtam a Mandiner azon állításáról , hogy LeBron James "a világtörténelem egyik legnagyobb sportolója" lenne. Ami persze, csupán Szoboszlai fényezését szolgálja.)
need-info
2023. november 10. 11:28
Túl van a csúcson, eljárt felette az idő... /humor/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!