A magyar válogatott támadója nemet mondott Marco Rossinak, lemaradhat az Európa-bajnokságról

2023. november 23. 13:25

Bár Marco Rossi szövetségi kapitány azt mondta Németh Andrásnak, hogy távoznia kell Hamburgból, ha szerepelni akar a németországi Európa-bajnokságon, a támadó legutóbbi interjújában egyértelművé tette, marad a csapatnál.

2023. november 23. 13:25
null

Nagy célja, hogy a magyar válogatottal ott lehessen a németországi Európa-bajnokságon, ám Marco Rossi szövetségi kapitány kérése ellenére nem igazol el Hamburgból Németh András – ez derül ki a 21 éves támadó Bildnek adott interjújából.

Pedig két héttel ezelőtt az olasz szakember egyértelmű üzenetet küldött:

Őszintén megmondtam neki: mennie kell Hamburgból. Ha kijutunk az Európa-bajnokságra és meghívót szeretne, folyamatosan játszania kell a klubcsapatában.

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek ellenére a labdarúgó az interjúban arról beszélt, hogy a HSV-nél szeretné kihozni magából a maximumot a lehető legtöbb játékperccel. Arra a felvetésre, hogy az első számú csatár mögött csupán csereként kap lehetőséget, azt felelte, akkor ebben a szerepkörben kell fejlődnie, és gólokkal segíteni a csapatot.

Öt, tíz vagy húsz percig vagyok a pályán, nem számít. Az a fontos, hogy készen álljak, ha lehetőséget kapok. Elfogadom a helyzetemet

– jelentette ki Németh András, aki hangsúlyozta, végül Marco Rossinak kell eldöntenie, utazhat-e a válogatottal az Európa-bajnokságra.

Nyitókép: MLSZ hivatalos Facebook-oldala

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kenton
2023. november 24. 08:01
Szeretném Rossi mester figyelmébe ajánlani Bárány Donátot!Ő egy igazi harcos!
Reszelő Aladár
2023. november 23. 23:28
Annyit mondott, hogy folyamatosan játszania kell. Ha ez Hamburgban meg tud valósulni, akkor ott. Amúgy ha minden meccsen kapna 20-30 percet és jönnének gólok és gólpasszok tőle, akkor kifejezetten egy jó csere lehetne az EB-n, ugyanilyen szerepben.
Apa1964
2023. november 23. 21:35
Nekem Nagy Laci jutott eszembe, barcelónai szereplése idején ....hát nem volt a kedvencem akkor, de objektíven kell nézni az esetet ami néha nem könnyű....
urban63
2023. november 23. 18:19
Nem kell olyan keményen neki menni, osztani az észt! Tudjátok a szerződésnek van záradéka is, na ez hattározza meg mit és hogyan nyilatkozik! Bízzunk benne, hogy talál kiutat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!