A Liverpool-szurkolók még Szoboszlai bemelegítése alatt villantott trükkjeitől is el vannak ájulva! (VIDEÓ)

2023. november 07. 21:28

A magyar játékos Alexander-Arnolddal passzolgatott.

2023. november 07. 21:28

Újabb rövid videót osztott meg a Liverpool Szoboszlai Dominikról. A felvételen az látható, ahogy a Liverpool játékosai épp a következő meccsükre melegítenek be, eközben Szoboszlai Dominik csapattársával, Trent Alexander-Arnolddal passzolgat.

A videó alatti kommentekben a Liverpool szurkolói egyértelműen dicsérték Szoboszlait, többen is a csapat legfontosabb emberének nevezték. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 08. 08:06
Mondjuk nem ez volt élete meccse, de mondjuk a csapatnak sem. Az egy pontnak örülni kellett és azt sem érdemeltél volna meg. Pontatlanok voltak és nem az utolsó passz nem stimmelt, hanem már az előtti kettő sem. A Luton beparkolt a busszal és majdnem sikerült nekik az igazi meglepetés. Dominiknek pedig jövő csütörtökön kell jól játszani, ha az EL-ben padozik és a hét végén is kevesebbet játszik az sem baj. Legyen egészséges és ha ő jól játszik, akkor nem lesz baj.
powerage
2023. november 08. 07:39
Igaz az a hír, hogy a következő liverpooli pride felvonulást Szoboszlai vezeti majd fel egy szál rolexben?
states-2
2023. november 08. 05:30
A valóság, hogy olyan szar volt az utolsó két meccsén, hogy le kellett cserélni.
Johogy
2023. november 07. 22:49
Gorcsot kapok mar ettol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!