A bolgár-magyar elé

2023. november 15. 18:41

Bulgária tulajdonképpen egy Soros-gyarmat, egy külföldi nagykövetségről irányítják.

2023. november 15. 18:41
MILOS, Kerkez; GALABOV, Plamen
G. Fodor Gábor
G. Fodor Gábor
Origo/888

„Talán nincs ember, aki ne hallott volna arról a huzavonáról, ami a bolgár-magyar válogatott meccs rendezését előzte meg. Lesz meccs, nem lesz meccs, zártkapus, jöhetnek szurkolók, na de hová? Szófiába? Plovdivba? Vagy valahová máshová? Őrület és káosz.

Ahogy a magyar szövetség közleménye fogalmaz, egy családi nyaralást nem lehet így megszervezni, nemhogy egy nagy téttel bíró, több millió embert foglalkoztató sporteseményt. Én azonban nem csodálkozom és most itt nem a fociról lesz szó.

Ezt is ajánljuk a témában

Bulgária egy nem megszervezett állam. Két év alatt ötször tartottak választásokat, míg végül Soros emberei, a »harvardi fiúk« kerültek kormányra. Bulgária tulajdonképpen egy Soros-gyarmat, egy külföldi nagykövetségről irányítják, ha irányítják és ez történik a provinciában, amit a birodalom mond. Nem véletlen az sem, hogy Bulgária épp most vetne ki tranzitadót a rajtuk keresztül szállított orosz gázra és az a gáz a szerbekhez és hozzánk, magyarokhoz jön. Milyen érdekes, hogy épp most jutott eszükbe.

Egy szó, mint száz: Bulgáriát nem belülről, hanem kívülről irányítják és a Soros-birodalom elsődleges célja mindig is a káosz, mert akkor könnyebb a zavarosban halászni. Bulgária rendetlen, kaotikus és nincs megszervezve.

Tehát nem csak az a magyarázat, hogy ármánykodnak, amikor bizonytalanságban tartanak minket, hogy hol is lesz a meccs, hanem a bolgár állam természetéről van szó, arról, hogy egy nem megszervezett állam képtelen megrendezni egy nemzetközi sporteseményt. Képtelen, mert nincs meg a rá képessége. Ezzel szemben Magyarországot belülről irányítják és meg van szervezve. Világeseményeket is kifogástalanul meg tud rendezni. Volt nálunk a pápa, otthont adtunk az atlétikai világbajnokságnak, Budapest rangos nemzetközi konferenciák és események színhelye. Nekünk megvan a képességünk és az erőnk erre. Talán éppen azért, mert nem kívülről vagyunk megszervezve.”

Nyitókép:MTI/Kovács Tamás

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. november 16. 14:02
Remélem Bulgária mielőbb visszatér saját nemzeti gyökereihez, mert csak akkor tud majd megújulni. És nekik igazán van miért, mihez visszanyúlni! Bízom benne, hogy feláll egy új politikai garnitúra, ami képes lesz a saját népét szolgálni és meg tudja állítani a romboló, nemzethalálba vezető idegen érdekeket!
pipa89
2023. november 16. 13:59
Nehéz látni, hogy a történelmileg jó magyar-bolgár kapcsolat ilyen mélypontra zuhant a globalokufárok miatt! Emlékszem az első bulgáriai nyaralásnál, amikor észrevették a bolgár határőrök a magyar H feliratot a Trabinkon, kiintettek a sorból és ellenőrzés nélkül, mosolyogva intetettek. A második alkalommal két ismerős családhoz is ellátogattunk: Vracába és Szófiába, mielőtt lementünk az Aranypartra (Várna, Burgas, Szozopol). Amikor felnőtt fejjel mentünk a barátokkal sem volt más a hozzáállása a két népnek egymáshoz. Remélem
B_kanya
2023. november 16. 12:16
"mreinstand-2 2023. november 16. 01:35 Jaj, az udvari bohóc megfejtette a világot! Soros irányítja Bulgáriát! :D" És nem? Ja, de... Hát jöttél védeni a gazdit. Parancsra :D
Nagyiellenszélben
2023. november 16. 09:29
Mi az, hogy zárt kapuk előtt?? Tudtommal ez a büntetést olyan csapatoknak rója ki az UFA, aki hibáztak valamiben? Mondja meg már valaki, hogy mi a fene bajuk van a bolgároknak a magyar emberekkel, Magyarországgal? Mi ellen tüntetnek? A labda kerek, legtöbbször az győz, aki több gólt rúg. Megalázó számunkra, hogy a mélyszegénység alatt lévő, egyébként szintén uniós országban kiknek gurult el a gyógyszere, hogy még a tisztességesen játszó, Európa hátsóját védő Magyarországgal szemben ilyen, számomra teljesen érthetetlen módon nyilvánulnak meg. A Kgst-ben még testvérek voltunk. Az egyszerű magyar embereknek a bolgár tenger volt az elérhető álom. Oda hordtuk a kis megtakarításainkat, vittük a gyermekeinket, költöttük el a nélkülözésből eredő forintjainkat. Barátságok szövődtek családok között. MIT TETT VELETEK KEDVES BOLGÁROK AZ EURÓPAI UNIÓ?? TÉRJETEK MÁR ÉSZHEZ DRÁGA BARÁTAINK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!