Bolgár-magyar: a bíró már megvan, a pálya még mindig nincs

2023. november 13. 21:19

Lengyel játékvezetőt jelölt ki az UEFA csütörtökre, az viszont még mindig bizonytalan, egyáltalán lesz-e mérkőzés.

2023. november 13. 21:19
SZOBOSZLAI Dominik

Kicsit abszurd: a Bulgária–Magyarország labdarúgó Eb-selejtező helyszíne még mindig csupa talány, a játékvezető kijelölése azonban időre megtörtént. Az UEFA a lengyel Daniel Stefanskira bízza csütörtök este a sípot, amennyiben lesz olyan stadion Bulgáriában, amelyet alkalmasnak találnak a szakemberek a sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező megrendezésére.

Mint ismert, hiába vetődött fel Szófia és Plovdiv után Kardzsali, ott sem rendezhető meg a mérkőzés, így egyre nagyobb az esély arra, hogy végül játék nélkül kapjuk meg a három pontot és meccs nélkül kvalifikálhatjuk magunkat a németországi Eb-re.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. november 14. 07:32
Pedig történnek új dolgok, vannak hírek. Például Ukrajnában komoly dolgok történtek az elmúlt két napban, de valószínűleg beteget jelentett az ukránszopó diákmunka-szövetkezetes gyerek, mert semmiről sem számoltok be.
backsplash
2023. november 14. 07:29
Ez nem újságírás, gyerekek...
DrPepper
2023. november 14. 06:48
A jó bíró onnan ismerszik, hogy pálya nélkül is levezeti a meccset.
horvathlaszlo
2023. november 13. 21:57
Nem unjátok még basszátok meg??????????????????????????????????????????????????????????? Muszáj mindenben túlzásba esni??????????????????????????????????????????????????????????? A FERDE FASZNAK KELL MINDEN PISZRICSÁRÉ SZARBÓL EZER ILYEN CIKKNEK SEM NEVEZHETŐ SZART KREÁLNI?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? TI MÁR KAJAK A MAGYAR FOCIT IS MEG AKARJÁTOK UTÁLTATNI AZ EMBEREKKEL?????????????????????????????????????????????????????????????????? A FENE EGYEN MEG BENNETEKET!!! ORIGO SZINTŰ SZAR!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!