Szerb szövetségi kapitány a magyarok elleni meccsről: A hazai pályán elvesztett három pontot Budapesten szeretnék visszaszerezni

2023. október 13. 20:45

A szurkolókat arra kérte, okosan biztassák csapatukat.

2023. október 13. 20:45

 A szerb válogatott szövetségi kapitánya, Dragan Stojkovic azt nyilatkozta, kulcsfontosságú a magyarok elleni szombati EB-selejtező mérkőzés. A pénteken tartott sajtótájékoztatón közölte, maximálisan fel vannak készülve a találkozóra, mind fizikai, mind taktikai szempontból – számol be a csakfoci.hu.

A magyarok közül Szoboszlai Dominikot emelte ki, akire szerinte oda kell figyelni, valamint dicsérte az együttes összeszokottságát, szervezettségét. Hozzátette, a hazai pályán elvesztett három pontot Budapesten szeretnék visszaszerezni. 

Dicsérte a magyar stadion szépségét, és elmondta, mindig szeretnek Budapestre látogatni. Örömét fejezte ki, hogy ezen a mérkőzésen végre a szurkolóik is ott lehetnek, akiket arra kért, okosan szurkoljanak, hogy ne kelljen újabb zárt kapus meccseket játszaniuk. 

„Nagyon jó lenne győzni, de ha nem sikerül, akkor kedden Montenegró ellen kell begyűjteni a három pontot” – mondta zárszóként. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2023. október 14. 08:03
Az "év meccse lesz" Legalábbis a szurkolók, újságírók akként kezelik. Egy újabb lépés lenne a TOP csapattá válás felé, ha egy ilyen "év meccsét" megnyernénk! Amúgy a csoport állása szerint nem az, erről gondoskodtak már a fiúk az előzö eredményekkel Ha nem sikerülne győzni, semmi baj, mehetünk tovább.
cicologus
2023. október 14. 00:12
keresd a pad alatt
Steppenwolf
2023. október 13. 22:58
Jó lenne megint egy pár perces rövidzárlat a szerbeknél, amit ki tudnánk használni. De ez a meccs Orbán Villi nélkül piszok nehéz lesz. A döntetlen is jó, utána meg már csak a kötelezőket kell hozni és kint vagyunk.
hatvanas
2023. október 13. 21:59
Ez hol él? Azt a 3 pontot már nem lehet visszaszerezni, legfeljebb egy másik 3-at nyerni. De abból nem esznek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!