Rögtön Magyarországra üzentek a kínai váltóarany után Liuék (VIDEÓ)

2023. október 30. 10:54

Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor főszerepet játszott a kínai férfiváltó Világkupa-aranyérmében, majd a két fiú elsőként magyar édesanyjukon keresztül hálálkodott.

2023. október 30. 10:54
LIU Shaoang; LIU Shaolin Sándor; Kelemenné Szabó Szabina

Hétvégén a kanadai Montreálban ismét remekeltek az immár kínai színekben szereplő Liu-fivérek a rövidpályás gyorskorcsolyázók Világkupa-sorozatában. Előbb a vegyes váltó aranyérmét vehették át, bár a döntőben nem léptek jégre, majd jöhetett az 5000 méteres férfiváltó fináléja, ahol a kínaiak a kanadaiakat és a kazahokat megelőzve nyertek. Az 500 méteres távon Liu Shaolin ezüstérmes lett, Liu Shaoang pedig bukás után ötödik.

A Magyar Nemzet vette észre, hogy a Világkupa után a srácok édesanyja, Szabó Szabina a következő bejegyzést osztotta meg a Facebookon a „Liu Shaoang & Liu Shaolin Sándor Fan Club” csoportban:

Kedves csoport! Ádó és Sanyi üzenetét közvetítem: „Nagyon szépen köszönjük a csoportnak a belénk fektetett bizalmat, a szurkolást, támogatást! Ha ti nem vagytok, ez nem jön létre. Ölelés mindenkinek!

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 30. 17:48
Hazátlan szar alakok. Leszarom őket, meg az öket itt népszerűsítő cuckoldkonzi, nem kevésbé hazátlan zsidó takony mandinereseket is.
zavulon
2023. október 30. 15:45
Maradt valaki a telex-444 tengelyen, vagy az összes félidióta itt kommentel?
szintetikus
2023. október 30. 15:36
a ruszki szopók, most biztos büszkék :D
mreinstand-2
2023. október 30. 15:13
Milyen vicces azt olvasni, ahogy a csomó félhülye személyes sértésnek veszi, hogy a Liu-testvérek nem akarják többé velük gajdolni a nélkületeket…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!