Olcsó jegyekkel próbálná megtölteni a stadiont a Fradi elleni meccsre a Fiorentina, de van egy csavar a dologban

2023. október 02. 17:54

Az olasz sajtó szerint a belgiumi döntetlen után a firenzei csapat győzelmi kényszerben lép pályára. A lilák ezért megpróbálnak minél több szurkolót mozgósítani, ám a stadion mégsem fog megtelni.

2023. október 02. 17:54
Prága, 2023. június 7.
Giacomo Bonaventura, a Fiorentina játékosa (k) berúgja csapata elsõ, egyenlítõ gólját a labdarúgó Konferencia-liga döntõjének Fiorentina-West Ham United mérkõzésén a prágai Eden Arénában 2023. június 7-én.
MTI/EPA/Filip Singer

Megkezdődött a jegyértékesítés a Fiorentina – Ferencváros EKL-csoportkmérőzésre, és a házigazda firenzei csapat bérletesei nagyon kedvezményes áron vehetik meg a belépőket, ami arra utal, hogy a klub nagyon szeretné megtölteni az Artemio Franchi Stadiont – számolt be a csakfoci.hu a La Nazione nevű cikke alapján. Az olasz lap szerint 

a Fiorentina számára klucskérdés, hogy a Genk elleni döntetlent követően minél több szurkolót mozgósítson, hiszen a Fradi ellen mindenáron nyerniük kellene. 

A meccsre egyébkén Olszországban bárki vásárolhat jegyet. A hazai szektorokba szóló belépők a bérleteseknek már 14 euróért, azaz mintegy 5500 forintért elérhetőek, de a legdrágább jegyek is csak 19 euróba (nagyjából 7400 forintba) kerülnek majd. 

Ennek ellenére biztos, hogy nem lesz tele a 47 ezres stadion,

mivel a Curva Ferroviának nevezett lelátórész az európai kupameccseken megszokott módon most is zárva lesz. 

A Fiorentina egyébként nem nagyon tud pihenni az FTC elleni mérkőzésre készülve, hiszen hétfőn este pályára lép 20:45-kor a Cagliari elleni játszik bajnoki meccset. A csütörtökön este 21:00-kor kezdődő Fiorentina – Ferencváros Európai Konferencia Liga mérkőzésre a magyar szurkolóknak 2300 jegyet biztosítottak, amelyeket a drukkerek azonnal felvásároltak, így aki látni szeretné a meccset, csak a hazai szektorokban tud jegyet szerezni. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder_1899
2023. október 02. 18:41
"magyar szurkolóknak 2300 jegyet biztosítottak, amelyeket a drukkerek azonnal felvásároltak" Dicséretes ! Hajrá Fradi !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!