Itt van Bellingham első, bomba erejű gólja a Barcelona ellen! (VIDEÓ)

2023. október 28. 19:13

A madridiakhoz nyáron érkező Jude Bellingham duplázott az El Clásicón.

2023. október 28. 19:13
Jude Bellingham

Mint azt a Mandiner.hu megírta, az FC Barcelona csapata szombaton, a La Liga tizenegyedik fordulójában a Real Madridot fogadta a Camp Nou felújítása miatt a Montjuic-hegyen lévő arénában.

A mérkőzés előtti örökmérleg így nézett ki: 256 meccs, 102 barcás és 102 realos sikerrel, 419, illetve 426 rúgott góllal.

A vezetést ugyan a Barcelona szerezte meg, Ilkay Gündogan góljával, a második félidőben viszont Jude Bellingham kétszer is betalált. Az első gólja pedig, valljuk meg őszintén, parádésra sikerült. Íme:

@espnfc JUDE BELLINGHAM FROM OUTSIDE THE BOX 😱🎯 #realmadrid #judebellingham #elclasico ♬ original sound - ESPN FC

Az El Clásicót a Real Madrid nyerte, 2–1-re.

Nyitókép: Josep LAGO / AFP

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gegrolla
2023. október 28. 20:35
Zsidó Bellingham nagyon beb@szta a Bőrszalonnának. Mandi, menjetek már a p!cs@'ba ezzel a maradjon velünk ablakkal, mi a faszér' kellett ezt megint beállítani????
akkor ki
2023. október 28. 19:32
Barca önmagát verte meg. Az első félidőben Carlo 10 rágót köpött ki olyan szarul játszottak. Bellingham, Vini és Rodrygo nem is volt látható! Xavi későn cserélt. Yamalt és Lewat előbb kellett volna hozni. Az első félidőben már 3-nál kellett volna tartani a barcának, na dehát ezért a Reál a világ legjobb csapata!
need-info
2023. október 28. 19:27
A fociban is jelen van az illegális migráció...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!