A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Klopp és a Kop is Szoboszlairól áradozik

2023. szeptember 05. 11:33

A szakvezető és a szurkolói keménymag is befogadta a magyar labdarúgót Liverpoolban.

2023. szeptember 05. 11:33

Máris a szurkolók nagy kedvence lett Szoboszlai Dominik, akit többször magasztalt Jörgen Klopp vezetőedző, akit elárasztanak a dicsérő kommentek a világhálón, miközben a Liverpool FC szurkolói is befogadták a magyar labdarúgót. Az angol sztárklub hivatalos tv-csatornáján külön foglalkoztak a magyar válogatott csapatkapitányával.

Alaposan letette a névjegyét a klubnál "Szobo"-nak becézett középpályás, aki  mind a négy angol bajnoki labdarúgó mérkőzését végigjátszotta, és legutóbb az első gólját is megszerezte: az Aston Villa elleni 3-0-s sikerből egy 16 méteres ballábas kapáslövéssel vette ki a részét.

„Abszolút káprázatos!

A gyengébbik lábával úgy találta el a labdát, hogy az suhant a füvön, és védhetetlenül vágódott a világbajnok Emiliano Martinez kapujának a bal sarkába. Általában egy játékosnak idő kell, hogy átvegyen egy ilyen átívelt szögletet, és megigazítsa a jobb lábára, de Szobo annyira duzzad az önbizalomtól és olyan technikás, hogy elvállalta így is.” ­– fogalmazott az LFC-tv riportere, aki a gólján kívül számos remek megmozdulását elemezte. Szoboszlai szerelt a saját tizenhatosán belül, feltűnt a bal- és a jobb szélen, letámadott, kapra lőtt.

A magyar labdarúgó, Szoboszlai Dominik ünnepli a Liverpool FC színeiben szerzett első angol bajnoki gólját.
A jó játék immár góllal is párosult, a negyedik fellépésén megszerezte az első liverpooli gólját Szoboszlai Dominik.

A felvételeken nem látszik, ugyanakkor kiemelték, hogy óriási elismerésben részesült a keménymag, a Kop részéről is. Az Anfield Stadion délnyugati oldalán kiváló atmoszférát teremtő szurkolói csoport tagjai felállva tapsolták meg Szoboszlai Dominikot, amikor előttük végzett el szögletet. Az egyik műsorvezető szerint a biztatás gyakorlatilag azt jelentette, hogy néhány mérkőzés után elégedettek a magyar középpályással és szeretnék, ha így folytatná a karrierjét a „Vörösöknél”.

Ha hasonlóan produkál a jelenkor legjobb magyar labdarúgója, talán egyszer dalba is foglalják majd a nevét a Liverpool-drukkerek.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Peter Powell/AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. szeptember 05. 16:18
Túl nagy a hype körülötte. Inkább a hegymászós cikkekre koncentráljunk... /humor/
Takagi
2023. szeptember 05. 14:57
Megerdemli az elimeréseket. Megdolgozik érte. Hajrá Domi!
Mandiner444hu
2023. szeptember 05. 11:45
Lehet hogy Szoboszlai jól tud labdázni, de a térdeplő wokehívő attitűdje következtében, nagyságrendekkel több kárt okoz a magyaroknak és Magyarországnak mint amit a labdázásával valaha elér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról