Cáfolta a pletykát Szoboszlai édesapja

2023. augusztus 25. 08:57

A magyar csapatkapitány édesapja szerint félreértés történt.

2023. augusztus 25. 08:57
Szoboszlai Dominik a Liverpool médianapján

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a The Athletic cikkében Puskás Ferenchez hasonlította Szoboszlai Dominikot. A lap újságírója szerint mindkét legendás játékosnak ugyanabban van az ereje: magasságukhoz képest kicsi lábfejjel rendelkeznek (Puskás rendelkezett), ami segíti őket a lövésben.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezzel kapcsolatban a lap azt állította, hogy az egyébként is szigoráról híres Szoboszlai apuka direkt adott kisebb cipőket a fia lábára, hogy ne nőjön olyan nagyra. Szoboszlai Zsolt, a Nemzeti Sportnak nyilatkozva cáfolta a The Athleitc állítását. Azt mondta: 

„Itt egy félreértés történt. Én azt vallom, hogy a gyerekek mindig akkora cipőt hordjanak, amekkora a lábuk. Szokás, hogy nagyobb cipőt vesznek nekik, hogy minél tovább jó legyen, de ez nem tesz jót a lábnak, mert a nagyobb cipő nem tartja a bokát, jobban csúszkál benne a láb, és ez lúdtalphoz, illetve egyéb problémákhoz vezethet. Ezért Dominik mindig akkora cipőt hordott, amekkora a lábmérete volt.”

Nyitókép: LFCTV Youtube

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. augusztus 25. 09:07
Ez csak egy intő jel volt, de hamarosan kiderülhet, hogy 35 éve egy kollégiumi buliban rácsapott egy nő(!!!) seggére, és akkor lesz majd nemulass.
anegy_
2023. augusztus 25. 09:04
Szoboszlai apuka nagyon, de nagyon kultúráltan válaszolt az idióta sportlap-újságírónak. Helyette én meg azt mondom: Elmehet a bús pi..ába!
Upuaut
2023. augusztus 25. 09:04
A The Athleticben idióták dolgoznak? Ehhez már nagyon pihent agy kell, hogy valaki kitaláljon ilyesmit és még el is higgye.
VeraMayer
2023. augusztus 25. 09:03
Andrea reinkarnációja Szoboszlai Dominik, írta egy sport-szakújságíró tegnap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!