A Liverpool FC hivatalos videó-csatornáján gyűjtötte össze Szoboszlai látványos megmozdulásait - VIDEO

2023. augusztus 05. 14:29

Leírni ugyan még nem mindig tudják helyesen, de kimondani egyre többen jól ejtik a világ különböző nyelvein is Szoboszlai Dominik nevét. Tévéközvetítésekből gyűjtötte ki a Liverpool FC hivatalos YouTube csatornáján Szoboszlai Dominik látványos megmozdulásait. Mutatjuk!

2023. augusztus 05. 14:29
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Alig pár hete történt meg a magyar labdarúgás történetének legdrágább és talán leghangosabb igazolása azzal, hogy Szoboszlai Dominikot 70 millió Euróért megvásárolta a Liverpool FC, a világ egyik legjobb klubcsapata. Azóta szemmel láthatóan nem csak a magyar közvélemény és drukkerek kísérik fokozott figyelemmel a magyar válogatott csapatkapitányának minden egyes megmozdulását, de nemzetközi elemzések sora vizsgálja a magyar játékos fizikai képességeit, csapaton belül eddig betöltött szerepét. Angol szakírók dicsérik és osztályozzák igen magasan Szoboszlai eddigi szerepvállalásait, ahogy erről többször írtunk a Mandineren is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az azonban mégis érdekes, hogy már a Leicester elleni felkészülési mérkőzés után 

a Liverpool FC hivatalos YouTube csatornája érdemesnek tartotta Dominik addigi teljesítményének legnagyszerűbb pillanatit egy videó-montázsba gyűjteni,

 ráadásul hallhatóan több különböző nyelvű tévéközvetítésből szemezgetve. 

Ebből az is jól érzékelhető, hogy ugyan Szoboszlai Dominik nevének leírásánál még olykor új anyaklubja is tud hibázni, ahogy erről mi is beszámoltunk a Bayern elleni felkészülés mérkőzés első félidejéből, de a magyar játékos nevének kiejtését egyre pontosabban tanulják meg a világ különböző nyelvein. A videóra kattintva látható és hallható is mindez.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2023. augusztus 09. 08:50
Hagyjuk már butuska Zsuzsa. Tájékozódni kellene gagyibaba. Egy liverpooli szaklap szerint Szoboszlai fejfájást okozott Kloppnak a barátságos mérkőzésen beszerzett sárga lap miatt és vegyesre sikerült a bemutatkozása. "It was, all in all, a mixed showing for the midfielder as he prepares for a likely Premier League debut against Chelsea on Sunday following his $77m (£60m/€70m) from RB Leipzig earlier in the summer." https://www.liverpool.com/liverpool-fc-news/features/liverpool-dominik-szoboszlai-jurgen-klopp-27476451
Töki
2023. augusztus 06. 14:07
Lesz ez jobb is.
Sztrovacsek
2023. augusztus 05. 21:03
Maradjunk annyiban hogy ha már ennyi pénzt adtak érte, összeszedték a megmozdulásait hogy kiértékeljék, megérte-e.
Anubys
2023. augusztus 05. 19:09
A beillesztett videó nem a Liverpool FC hivatalos Youtube csatornájáról való, hanem egy Liverpool szurkolói Youtube csatornáról: https://www.youtube.com/@lfcvideos3925/about Ettől még jó nézni persze
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!