Nyugdíjas klímatüntetők szórták tele arany konfettivel Wimbledon füvét

2023. július 06. 11:36

A Just Stop Oil nevű szervezet tagjai több teniszmérkőzést is félbeszakítottak.

2023. július 06. 11:36

A wimbledoni tenisztornán félbe kellett szakítani egy mérkőzést, mert az olaj- és gázkitermelés illetve vásárlás ellen tiltakozó Just Stop Oil nevű szervezet tüntetői rohantak be a pályára. A bolgár Grigor Dimitrov és a japán Simabukur So meccsén két tüntető, egy ősz hajú férfi és egy nő jelent meg, és a pálya füvéből rendkívül nehezen eltávolítható aranyszínű konfettit szórtak szét. 

@talktv WATCH: The moment play was suspended on Court 18 at Wimbledon after Just Stop Oil protesters ran on to the grass and threw orange confetti. #wimbledon #wimbledon2023 #juststopoil #protest #disruption ♬ original sound - TalkTV

A botrány itt nem ért véget, az angol Katie Boulter és az ausztrál Daria Saville mérkőzésén szintén megjelent a szervezet egyik tüntetője és társaihoz hasonlóan ő is konfettivel szórta be a füvet, jól látható JustStopOil feliratú pólóban. 

@itvnews Just Stop Oil disrupted #tennis at #wimbledon twice on the tournament’s third day #itvnews #juststopoil #climatechange ♬ original sound - itvnews

Itt láthatók a történtek egy másik szögből:

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2023. július 06. 13:26
Mocskos rohadt anyjukat, emberségükből kivetkőzött senkik. Ki kell nyomozni és nyilvánosságra, hogy ki fizeti vagy ki és mivel zsarolja őket, hogy patkánykodjanak.
vamonos
2023. július 06. 13:24
Vajon mivel mentek az olajellenes aktivisták a helyszinre? Gyalog, kerékpárral... vagy esetleg busszal, netán autóval?
DorsetNaga
2023. július 06. 12:08
Idióta vén barmok. Felszedetni velük darabonként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!