BL: megvan, ki lesz a Fradi ellenfele!

2023. június 20. 17:44

Csercseszov nem fogadta kitörő örömmel a sorsolás eredményét.

2023. június 20. 17:44
null

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Nyonban kisorsolta a Bajnokok Ligája 2023–2024-es kiírása selejtezőjének első fordulóját.

A Ferencváros a feröeri KÍ ellen játszik, és idegenben kezdi meg a párharcot

írja a Nemzeti Sport.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője azonban nem fogadta kitörő örömmel a BL-sorsolását. Persze, nem a feröeri KÍ játéktudása, erőssége, hanem a csapatra váró utazás miatt.

 „Az utolsó gömb kisorsolásakor már lehetett tudni, ki vár ránk, nyomban gondoltam magamban,

– mondta a sorsolást követően a lapnak Csercseszov.

Hozzátette: az elmúlt idényben a kazah Tobol otthonában kezdtek, ott is leginkább az utazással gyűlt meg a bajuk.

Nincs más feladatunk, mint minél alaposabban feltérképezni a feröeri bajnokot, nem meglepő, hogy sok mérkőzésüket nem láttam még, ám ezután többet is kielemzünk a stábommal. Milyen stílusban játszanak, kik a húzóembereik, mik az erősségeik, gyengeségeik. A válogatottal többször is találkoztam a feröeri csapattal, de azokból a tapasztalatokból nem lehet, és nem is szabad kiindulni. Az utazást illetően a Ferencvárossal is van tapasztalatunk, az elmúlt évben Kazahsztánba több mint hatezer kilométert kellett repülnünk oda vissza, a feröeri kiruccanásra is alaposan rá kell készülnünk. Mindent szeretnék tudni leendő ellenfelünkről, de közben a legfontosabb, hogy magunkra fókuszáljunk, hogy minél felkészültebben várjuk az első selejtezőkört.

– fogalmazott a vezetőedző.

 

Nyitókép: Getty Images

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder
2023. június 20. 19:17
Nem lesz sima, főleg, mert kint szar műfű van, ami kemény. HAJRÁ FRADI !!!
OberEnnsinnen
2023. június 20. 19:00
A magyar média elmegy a Qrvanyjába a fradizásával,, ezt írhatják, ordíthatják a zöld-fehér szurkolók felé, de egyelőre még Magyarország futballja, a válogatott csapat NEM A FERENCVÁROSÉ.
OberEnnsinnen
2023. június 20. 18:57
Egy szerén polgári kérdést fel lehet tenni? Ki a f.szom az a fradi, mi a f.szom az a fradi?
llnnhegyi
2023. június 20. 18:15
Jajjh!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!