Az UEFA-hoz fordul a Ferencváros a német rendőrök akciója után

2023. március 09. 13:41

A német rendőrök megállították a Ferencváros-drukkereket szállító vonatot és órákon át várakoztatták a szurkolókat.

2023. március 09. 13:41
null

A német rendőrség megállította a Bayer Leverkusen-Ferencváros Európa-Liga meccsre tartó vendégdrukkereket szállító vonatot. A rendőrök azt állították, hogy a videókon, képeken látottak alapján, a vonat veszélyt jelent Németországra.

Az üggyel kapcsolatban a Ferencváros azt válaszolta az Indexnek, hogy bár a különvonat a szurkolók saját szervezésében indult útnak, mind az FTC, mind a Külügyminisztérium és az érintett országok magyar külképviseletei segítik abban, hogy a szurkolók problémamentesen és időben eljussanak a mai esti mérkőzésre.

– közölték.

A Ferencváros megköszönte a Külügyminisztérium minden érintett munkatársának hozzáállását és segítő támogatását és úgy folytatták, bíznak abban, hogy 

 Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakNézelődök
2023. március 25. 17:25
A németek sose maguktól
radagast
2023. március 10. 08:52
Ezek után nem kellett volna a szurkolóknak továbbutazni,mert ha nem látják őket szivesen akkor felesleges odamenni.Így rögtön a németeké lett volna a szégyen.
DFK
2023. március 09. 18:49
Hát akkor minden német rendszámú gépjárműnél nagyon alapos közúti ellenőrzés legyen. A visszavágóján meg egy kis testüreg motozást a németeknek.
Czápa
2023. március 09. 17:28
Nyerni kell és/ vagy tovább jutni. Jó nagyot mosolyogni és belekiabálni az éterbe: Hajrá Fradi, hajrá Magyarok!!! Jobbat nem tudok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!