„A vonat veszélyt jelent Németországra” – a németek feltartóztatták a Fradi-drukkereket

2023. március 09. 10:19

„A vonat egyébként azért nem Ausztria felé megy, mert az osztrákok előre jelezték, hogy nem engedik át a szurkolói vonatot” – írja a Fradimob.

2023. március 09. 10:19
null

A német rendőrség megállította a Bayer Leverkusen-Ferencváros Európa-Liga meccsre tartó vendégdrukkereket szállító vonatot. A Fradimob Instagram-oldalán jelezte, a rendőrök azt állították, hogy a videókon, képeken látottak alapján,

a vonat veszélyt jelent Németországra.

Úgy fogalmaztak, folyik az egyezkedés és a mérkőzés kezdésére talán beengedik a szurkolókat.

„Ez nem más, mint egy politikai pofon. Csak ezzel pont ellentétes hatást érnek el...A vonat egyébként azért nem Ausztria felé megy, mert az osztrákok előre jelezték, hogy nem engedik át a szurkolói vonatot” – jelezték. Nem sokkal később kitettek egy új posztot, amelyben jelezték, a vonat elindult.

– írták.

Nyitókép: Instagram 

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papa68
2023. március 10. 11:09
nesze neked junió... 21. század Európájában már mindent megtehetnek ellenünk/velünk? A drukkerekről nem szeretnék véleményt írni, de amit manapság a németek és az osztrákok a Magyar állampolgárokkal tesznek az vérlázító!!!
Backstab
2023. március 09. 21:51
Nemet o a fasizmusra epul ne felejtsuk el. Ok azert meg nacik maradtak attol hogy adolf le lepett
Mukesz
2023. március 09. 19:47
Mert ezekkel a szurkolókkal mindig csak a gond van, vonattal, útlevéllel utazgatnak, jegyet vesznek. Micsoda balekok. Persze, hogy megállítják őket. Nem így kell! Iratok és jegy nélkül, a zöldhatáron át, utána vonatra. Az mindig működik a németeknél. Az igaz, hogy pár nappal előbb kellett volna indulni :)
roccobaba
2023. március 09. 16:01
Mennyit változott a világ. Gyerekkoromban még felnéztem rájuk, most meg leszarom őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!