Hivatalos: Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiába igazolt

2022. december 30. 23:24

A portugál világklasszis az al-Nasszr csapatához írt alá.

2022. december 30. 23:24
null

Szaúd-Arábiában folytatja pályafutását az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo. A szaúdi élvonalban szereplő al-Nasszr péntek este jelentette be a közösségi médiában, hogy leigazolta a 37 éves világklasszis labdarúgót. 

A klub közleményében arról ír, Ronaldo leigazolása több, mint történelemírás. A Marca értesülései szerint a focista fizetése évi 200 millió euró lesz. Ez azt jelenti, hogy a játékos évente mintegy 80 milliárd forintot kereshet. A spanyol lap információi szerint Ronaldo 2025 nyaráig tartó szerződést írt alá a szaúdi klubhoz.

Ronaldo nyáron távozott a Manchester Unitedtől. A világsztár azután hagyta el az angol élvonalbeli csapatot, hogy egy ellentmondásos interjúban kritizálta a klubot és Erik ten Hag menedzsert is.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. január 01. 11:47
felveszi a muszlimot is?
kafabatka
2023. január 01. 00:11
CR kritikusai képmutató ribancok. Mert ez jutott eszembe. Mert egyik baromnak sem fájt a Beckham jó amcsi dollárért való kufárkodása,mert fociról,magas színvonalúról ugye nem beszélhettünk akkoriban sem. Iniesta is pallérozódni ment Japánba. Vagy mégsem? De Roberto Carlos biztosan ezért választotta az orosz bajnokság Mahacskaláját,vagy a világverő Delhi Dynamost. Messi pedig soha sem lesz Európa-bajnok. Messihez képest egy nulla? Inkább úgy közelítsük meg a dolgot,hogy Messi tehetségéhez képest a tehetségtelenebb Ronaldo nem ért el kevesebbet,mint Ő! A fiatalkori Messi nem volt képes elviselni a vele szemben tanusított szurkolói reménykedést,valamint a MARADONA hatást. És azt is észrevettem akkoriban,hogy az agyonajnározott Messit a csapattársai meccs közben magára hagyták azt gondolva,hogy akkor oldja meg ő. Ő a sztár. Vergődését és vezetésre való alkalmatlanságát Maradona is lehajtott fejjel vette tudomásul. Mostanra Messi lekerült a kezdőképernyőről az ő nagy szerencséjére. Maradona jelenléte sem stresszelte. Most már senki sem várt el tőle semmit,csak a csapatról beszéltek,így felszabadultan futbalozhatott úgy,hogy közben rengeteg nagyon jó játékos vette körül. Ezzel szemben Ronaldo továbbra is "élvezi" a sajtó megkülönböztetett figyelmét,és ők is tehetnek arról,hogy a csapattársainak kezd elegük lenni a jelenlétéből. Ékes példa erre a mesterhármast szerző 21 éves csapattársa interjúja,amikor 15-20 másodperc után a riporter CR-t kezdte emlegetni. Erre annak az arca elsötétült a nyúlás mellett,rövid válasz után faképnél hagyva a hírhajhászt. Ezek a barmok a csapategységet is rombolják a Portugál csapaton belül. De minden más csapaton belül is,ahol CR megfordul. Egy idő után mindenki a pokolba kívánja a sajtó egyoldalú magatartása miatt. Ráadásul nincsenek olyan jó és olyan számban minőségi csapattársai ,mint Messinek,bár Marokkót azért le kellett volna győzni. Hát igen,előző meccsen kiszakadt a gólzsák,és nem foltozta be senki. Mindegy,a nulla CR rengeteg rekord birtokosa. nem is baj,ha békére talál a szaúdiaknál.
urga
2022. december 31. 12:58
"A Marca értesülései szerint a focista fizetése évi 200 millió euró lesz. Ez azt jelenti, hogy a játékos évente mintegy 80 milliárd forintot kereshet." Hiába, a szaudi olaj aranyat ér. (nekem jó az orosz gáz is).
zakar zoltán béla
2022. december 31. 09:47
Igen, egy boolvaarka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!