Manchester United: Megtesszük a szükséges lépéseket Cristiano Ronaldo kapcsán

2022. november 18. 14:39

Közleményt adott ki a fociklub.

2022. november 18. 14:39
null

Nem hagyta szó nélkül Cristiano Ronaldo interjúját, amelyet Piers Morgannek adott. A beszélgetés során a focista többek között azt mondta, „a Manchester United elárult engem. Elárulva éreztem magam, azt éreztem, hogy mindenért én lettem a hibás, és hogy több ember nem is akar már a csapat körül látni”, edzőjéről pedig úgy nyilatkozott, „Ten Hagot nem tisztelem, mert ő sem tisztel engem. Ha te nem tisztelsz engem, én sem foglak soha tisztelni téged”.

A Manchester United most egy szűkszavú közleményt adott ki honlapján.

A Manchester United péntek reggel megtette a szükséges lépéseket Cristiano Ronaldo tévés interjúja kapcsán. Az eljárás lezárultáig nem adunk ki további kommentárt”

– írták.

Nyitókép: Oli Scarff / AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. november 18. 17:06
Dicstelen vég, egy ily dicső labdarúgónak.
Apáczai
2022. november 18. 16:29
Szükséges lépéseket? Azonnali cenzúrát. Csak úgy a szokásos libernyák módra.
barany
2022. november 18. 16:12
Együtt érzek cristiano ronaldoval. Nem a klubjával folyó vitával kapcsolatban, hanem apai gyászával. Meghalt nemrég született egyik ikergyermeke.
OszkárOszi
2022. november 18. 15:50
Szerintem egy rendkívüli focista.Zseniális.Könnyen lehet, a mostani perpatvarban is igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!