Pap Bianka: Imádok vízben lenni, ez az én közegem

2021. október 02. 17:34

A mindig mosolygós Bia a tokiói paralimpia egyik legeredményesebb magyar versenyzője lett két ezüst és egy aranyérmével.

2021. október 02. 17:34
null

Pap Bianak a tokiói paralimpia egyik legeredményesebb magyar versenyzője lett két ezüst és egy aranyérmével, utóbbit ráadásul favoritszámában, száz háton nyerte. A mindig mosolygós Bia egy síbaleset következtében sérült meg, nem akart összeforrni a sípcsontja. Az orvosok javaslatára kezdett el úszni, ahol fény derült tehetségére.

Rátermettségét alátámasztja, hogy már 16 évesen kijutott a riói olimpiára és már onnan is két éremmel tért haza. A még mindig nagyon fiatal paraúszó annyira szereti a vizet, mint közeget, hogy nem esik nehezére új célokat kitűzni maga elé, amelyek közül talán a legmerészebb, hogy a testalkatához kevéssé passzoló királyszámban, a sprinterek között is etalonnak tekintett száz gyorson is a világ legjobbjai közé jusson, talán már a párizsi paralimpiára.

Fotó: YouTube

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. október 03. 10:59
Kedves Bianka, még további sok sikert és jó egészséget kívánunk. Boldoggá tattél bennünket, amit hálásan köszönünk.
Knerten
2021. október 02. 20:22
Hogy lehet valaki ennyire tüneményesen bájos? :)
Sincero
2021. október 02. 20:12
Igazad van, Bianka! Sokkal jobb, mint abban a mocsárban fetrengeni, amibe a liberális hazaárulók kényszerítenek bennünket provokációikkal nap mint nap. Még sok szép sikert kívánunk Neked Magyarországért - és boldog életet !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!