Törőcsik András koronavírusos

2020. november 30. 20:51

Az Újpest legendás labdarúgója szombaton kórházba került.

2020. november 30. 20:51
null

Az Újpest legendás, 45-szörös válogatott labdarúgója, Törőcsik András szombaton kórházba került – írja a Nemzeti Sport. Az egykori kiváló játékos több mint tíz nappal ezelőtt elhagyhatta a Honvéd kórház budakeszi rehabilitációs intézetét, ahol már évek óta töltötte hétköznapjait. A házi ápolás azért volt indokolt, mert a koronavírus-járvány miatt az egészségügyi intézményben nem végezhette erőnléti edzéseit, s Pintér István gyúró-terapeutával a Pénzügyőr-pályára sem járhatott ki, hogy a fizikai rehabilitációt folytathassa.

Néhány nappal ezelőtt Törőcsik András a házi ápolás során belázasodott, majd egy korábbi egészségügyi problémája jelentkezett, amelynek következtében hányt. Mentővel kórházba szállították, ahol a hétvégén koronavírusra tesztelték, ez pedig pozitív lett.

A lap szerint a futballista nővére, Törőcsik Éva hétfő délelőtt kapott tájékoztatást az érintett hogylétéről, az ügyeletes orvos elmondta, a koronavírusra gyógyszert kap, de a korábbi emésztőrendszeri probléma kezelését csak a pontos kórisme megállapítása után kezdhetik el. Gyomortükrözésre van szükség, de megvárják, amíg lemegy a láza. Törőcsik András egyelőre nincs lélegeztetőgépen.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feri70
2020. december 01. 22:24
"TÁNCOLJ TÖRŐ" Sok százezer ember zúgta annak idején. Ha nem a kommunista rezsimbe születik, Puskáshoz hasonló világsztár lett volna. Nem csak cselezni tudott, de fantasztikus rugótechnikája és labdaérzéke is volt. Azok közzé tartozott, Maradonával együtt, akik élvezték a focit, a játékot. Elég vagányak voltak hogy megcsinálja a pályán amit más nem mert. Sokan ezt fegyelmezettlenségnek hívnák, de ez csak az igazi tehetségek sajátja. Gyógyulj meg András sok örömet szereztél nekünk annak idején.
egyvilág
2020. december 01. 19:25
A járványhelyzetről, meg amik közben itthon történtek: https://egyvilag.hu/index.shtml#jarvany
még fokozza
2020. december 01. 07:55
Emlékszem amikor Maradona gyorsabban futott mint én. Ünnepelte a világ. Engem nem ünnepel senki. Én még mindig futok. Jól érzem magam.
kelemikes
2020. november 30. 22:08
a zseni sors is közös, fradistaként is igen szerettem a kiismerhetetlen játékát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!