Kerékpározásért felelős kormánybiztos lesz Révész Máriusz

2016. június 14. 09:55

Révész Máriuszt a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztossá nevezték ki – derül ki a legújabb Magyar Közlönyből. Révész feladatai közé fog tartozni többek között a kisvasutak és a magyarországi sípályák fejlesztése és népszerűsítése.

2016. június 14. 09:55

A 444.hu szúrta ki, hogy a hétfőn megjelent Magyar Közlöny szerint kormánybiztossá nevezték ki Révész Máriuszt. Révész a „a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős” kormánybiztos lesz. A fideszes politikus feladatai közé fog tartozni többek között a szabad vitorlázás, az aktív táborozás, a vándortáborok és a kisvasutak népszerűsítése és fejlesztése, valamint a magyarországi sípályák fejlesztése és népszerűsítése. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2016. június 17. 01:47
Végre egy értelmes kormánybiztosi poszt. Ti meg cikizitek. Fotelforradalmárok!
Pinter68
2016. június 17. 01:03
Ja, szóval attól mert valaki szeret bringázni, rögtön szakembere lesz a témának és dobjuk is meg egy államtitkári pozícióval? Csak szólok, a kormányzás nem arról kellene, hogy szóljon, hogy ki tud jobban megélni a hobbijából.
Pinter68
2016. június 17. 01:03
És érdekes módon még kormánybiztos sem kell hozzá. Tipikus önkormányzati feladat, amit helyben kiválóan tudnának menedzselni, ha több forrást kapnának hozzá. Államtitkárt kinevezni erre olyan, mint az elefánt a porcelánboltban. Jobb esetben csak értelmetlen. Rosszabb esetben pedig csak kárt csinál.
vanádium
2016. június 17. 01:02
orbán eddig már több száz kormánybiztosi posztot kreált , hogy a semmittevésért ill. seggnyalásért jól megfizesse a selymes nyelvűeket. Kíváncsi leszek orbán mikor nevezi ki pl.a babaarcú rezsibiztost a közterületi szaroldák fejlesztési kormánybiztosává?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik