Tesztelőket keres az ősszel induló győri közbringarendszer

2015. augusztus 06. 08:36

A Győr Bike olyan lesz, mint Budapesten a Bubi: ősszel indulnak, addig is tesztelőket keresnek. 180 kerékpár áll majd a győriek rendelkezésére a város különböző pontjain.

2015. augusztus 06. 08:36

Az augusztusi próbaüzem után szeptemberben indul a Győr Bike, a győri kötött gyűjtésű kerékpárkölcsönző rendszer, amit 125 millió forintnyi, uniós forrásból valósít meg az önkormányzat, adta hírül a Győr+ TV. A riportból kiderül, hogy a Győr Bike elsősorban a győrieket, azon belül az egyetemistákat célozza meg, de a városba érkező turisták is könnyedén használni tudják majd a rendszert. Szeptembertől 180 darab, minden igényt kielégítő, kényelmes bérelhető kerékpár áll szolgálatba Győrben.

A győri Keret Egyesület pedig tesztelőket keres a Facebookon a rendszerhez: „Az üzemeltető tájékoztatása alapján 40 önkéntes kollégára lenne szükség, akik egy rövid regisztrációt és oktatást követően egy erre a célra gyártott GyőrBike kártyával elkezdenék tesztelni a rendszert. Az elvárás annyi, hogy a rendszert naponta használni kell, lehetőség szerint több állomást (előre egyeztetett módon), több kerékpárt, minden nap néhány extra kerékpár kivételét és visszahelyezést is beleértve. Ehhez kap mindenki majd egy táblázatot, melyet kitöltve összegezheti a tapasztalatait, segítve ezzel az üzemeltetők munkáját.”

Tesztelőnek jelentkezni a Keret Egyesület posztjában megadott címen lehet.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!