Kerékpárt nyerhetnek a józan bringások

2012. június 28. 13:45

Különleges kampányt indult Pakson az ittas kerékpározás visszaszorítása érdekében: a rendőrség által intézkedés alá vont, de józan bringások részt vehetnek egy nyereménysorsoláson, ahol akár egy bicikli is ütheti a markukat.

2012. június 28. 13:45

Kampányt indít Paks az ittas kerékpározás visszaszorítására. Az akció 2012. július 1-től október 30-ig tartó akció ideje alatt, a Paksi Rendőrkapitányság illetékességi területén intézkedés alá vont, de szabályosan és józanul közlekedő bringások – amennyiben hozzájárulnak – részt vehetnek egy nyereménysorsoláson.

A sorsolásra várhatóan Pakson, október 30-án kerül sor. A fődíj egy kerékpár, de emellett további kerékpáros tartozékokat és ajándékcsomagokat is nyerhetnek a józan bringások. Emellett a játékban részt vevők rendőri tájékoztatást is kaphatnak az ittas és bódult járművezetés veszélyeiről, illetve bármilyen más kérdéseiket is megválaszolják majd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!