A színes forradalmak keresztapja: valóban Soros György a legveszélyesebb ember a Földön?

2021. július 03. 10:56

A népi démonként emlegetett Soros György nevét már mindenki hallotta Európában és Amerikában egyaránt, azonban sokan nem tudják eldönteni, hogy ő ténylegesen egy „rossz fiú”, vagy csak annak akarják beállítani.

2021. július 03. 10:56
null

A kérdés egyszerű: ha a szabadság szerelmese vagy, értékeled az életedet és a boldogságra való törekvést, akkor nincs Soros Györgynél veszélyesebb ellenfeled, ugyanis ő szerte a világon támadja az emberek szabadságát és alapvető jogait.

Pénzével és civil szervezeteivel helyi- és országos szinten is befolyásolja a közpolitikát és az emberek véleményét, melynek következménye az, hogy egész nemzetek hajlandóak meghajolni a Soros tervek előtt és egyre több tisztviselői pozícióba kerülnek emberek a leányvállalatai közül.

Körzeti politika az Egyesült Államokban

Az amerikai politikai kultúra szinte teljes egészében az elnökválasztásokra, valamint a kongresszusi és kormányzói versenyekre összpontosít, azonban a helyi, körzeti politikáról kevés szó esik.

A legtöbben azzal sincsenek tisztában, hogy ki a kerületi ügyész, vagy megyei ügyész. Nem is sokan jelentkeznek ezekre a pozíciókra, mert kevés előrelépési lehetőséget rejt karrier szempontjából, sok a hálátlan velejáró munka és még a fizetés is alacsony. Ezért a jogászok jellemzően nem itt kezdik meg a pályafutásukat, pedig sokkal nagyobb hatalmuk van ezeknek a személyeknek, mint gondolnánk.

Ők döntenek a személyek és vállalatok elleni eljárások indításáról, a tüntetések kezeléséről és az önvédelemmel kapcsolatos kérdésekről. Például a megválasztott kerületi ügyészen múlik, hogy egy tüntetés csillapításához használhatnak-e lőfegyvert az illetékes hatóságok.

Ekkor jött Soros György a képbe, aki átlátta a rendszer működését és csendben elkezdett finanszírozni egy kampányt, melynek célja az volt, hogy a saját embereit szervezze be ezekbe a pozíciókba.  Az egész lényege az, hogy a liberális csoportok évek óta tartó kampányát és küzdelmét szándékosan kioltsa a nemzeti igazságszolgáltatási rendszer jegyében. Ugyanis nem az apró szabálysértési ügyek fontosak a számára, hanem a jogrendszer radikális átalakítása. A tisztségviselői nem szégyenlősek a faji és identitásbeli feszültségek szítására és az ellenségeskedés előidézésére. Lényegében tehát az állam egy fegyverrel rendelkező ember, amely könnyedén tud a jogra hivatkozva cselekedni, ha nem tetszik neki az, amit a magánember csinál.

Így tehát a helyi lakosoknak lehet, hogy fogalmuk sem volt arról, ki a kerületi ügyész, azonban Soros György pontosan tudta, ugyanis 2020 végéig 31 embere volt ilyen pozícióban. Lehet, hogy ez nem tűnik annyira soknak, de magába foglalja Bostont, Chicagót, Dallast, Los Angelest, Philadelphiát, Portlandet, San Franciscót és St. Louist is. Összegezve tehát több tízmillió amerikai lakosra gyakorol hatást Soros György és csapata.

Néhány gyakorlati példa:

  • Philadelphiában 2019-ről 2020-ra 57 százalékkal nőtt az utcai lövöldözések száma, mely vádakat utólagosan 60 százalékban ejtették az elkövető – rendőrök – ellen.
  • Rendszerint lefizetnek ügyvédeket és ügyészeket a véleményük módosítása érdekében, akik ezek után nyilvánosan együttéreznek a rendbontókkal az elítélés helyett.
  • Megnövekedett az emberölések aránya.
  • 42 százalékkal nőtt a betörések száma, 31 százalékkal a gépjármű lopások száma, 45 százalékkal a gyújtogatások aránya.

Faji ellentétek

Hasonlóan a Soros György által támogatott Demokrata Párthoz, ő maga sem fél faji ellenérzésű, rasszista politikába keveredni. Míg aktivisták ezrei küzdenek a faji egyenlőség elérésére és a faji alapon történő hátrányos megkülönböztetés kiküszöbölésére, addig Soros György látszatintézkedésekkel próbálja fenntartani magát a vízen. Ugyanis amikor ő azt mondja, hogy “faji egyenlőség”, az valami egészen mást jelent, mint ami egy átlag amerikainak az eszébe jut. A Soros-féle intézkedéseket sokkal inkább lehetne „faji bosszúnak” vagy „faji méltányosságnak” hívni.

Az Open Society Foundations alapítvány ernyője alatt számos szellem szervezet található, melyek ártalmatlannak tűnő kisvállalkozások, valójában pedig a pénzosztás melegágyai. 

Honnan jött ez a „nyílt társadalom” elnevezés?

Karl Popper, a „tolerancia paradoxonáról” ismert 20. századi filozófus jelentette ki, hogy a liberálisoknak abba kell hagyniuk a vélemények sokféleségének tolerálását, amikor az fenyegetni kezdi a liberalizmust.

A „nyitott társadalom” kifejezés is tőle származik, melynek lényege, hogy minden embert önálló egyénként kell kezelni, nem pedig egy komplex társadalmi egység részeként. Ebből a megközelítésből tehát az egyén nem elengedhetetlen része a társadalomnak, hanem csupán egy öncélú személy, és így a társadalmi normáknak és hagyományoknak sincs létjogosultsága.

A nyitott társadalom ellenségesen viszonyul a természeti törvény fogalmához, tagadja Isten mindenhatóságát és az embert, valamint az emberi ítélőképességet helyezi mindenek fölé. Megfosztja az egyéneket a szólásszabadságtól és a magánélethez való jogtól és minden ügyet közügynek nyilvánít az emberek beleegyezése nélkül.

Az alapítvány elnevezése tehát ide vezethető vissza, ugyanis támadhatatlannak hangzik, senki nem lehet ellene, hiszen ki akarna egy zárt társadalom mellett kampányolni, azonban ez valójában teljesen mást jelent, mint aminek beállítják. Ez a baloldal által ősidők óta használt trükk: valamilyen homályos és ártalmatlan nevet választanak, ami lényegében teljesen mást takar. Soros György pedig rengeteg pénzt fektet abba, hogy az Egyesült Államokat „nyitott társadalommá” alakítsák át, ahol mindenki korrupt és az ő kedvére játszik. Egy másik ilyen álcázott alapítvány a Community Resource Hub for Safety & Responsibility, mely szintén egy nyájasan elnevezett szervezet, ami valójában az amerikai életmód megsemmisítésén dolgozik. Azonban ez a jelenség nem csak Amerikára korlátozódik, hanem világszinten is jelen van. 

Soros György: A színes forradalom királya

Soros György elsődleges fegyvere a „színes forradalom”. Főként a posztszovjet államokban, de máshol is megfigyelhető, hogy színeket adnak a forradalmaknak. Narancs Forradalom (Ukrajna), Rózsaszín Forradalom (Grúz Köztársaság), Sáfrány Forradalom (Mianmar), Sárga Forradalom (Fülöp-szigetek). A színek mögött pedig általában ugyanaz a téma áll: egy vitatott választás, ahol az ellenzéki jelölt széleskörű csaláshoz és korrupcióhoz folyamodik a győzelem érdekében. Azonban vegyes eredménnyel zárulnak ezek a forradalmak, gyakrabban buknak el, mint ahányszor sikerrel járnak.

Soros György az Open Society Foundations civil szervezetek égisze alatt eljutott a színes forradalmak mélyére. Ugyan ő is csak egy ember, de a pénze által messzire elér a keze. Nem szabad minden szélsőséges cselekedetet neki tulajdonítani, de azért sok mindenhez köze van. Valóságos felügyelő, aki képes egész nemzetek politikai befolyásolására annak érdekében, hogy irányítsa a társadalmi jövőképet. 
 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2021. július 06. 05:40
gratulálok, megint sikerült egy széljobb buta beteg fasz terjengős és unalmas soros-mantráját megtalálni.
Nehidd El
2021. július 06. 05:39
A fegyver-webshopon megjelent elemzés utolsó, itt nem idézett mondata igazi "telitalálat": "It is George Soros, however, who is the dangerous fanatic. He is gunning for you, your property, your children, and ultimately your way of life."
nimfak
2021. július 04. 16:09
Felelmetes, de igaz. Erdekelne egy tanult lideralis velemenye a temaban.
Camael
2021. július 04. 10:44
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!