Elbocsátások helyett keresleti robbanásra készül a zirci sörfőzde – MAKROVLOG

2021. április 28. 15:50

A nagy cégeknél a könyvelők írják a recepteket – árulja el a Makronómnak Utassy Roland, a Zirci Apátsági Manufaktúra sörfőző mestere. A sör kiváló folyékony böjti eledel, a ciszterciek pedig mindenben, így sörben is az önellátásra törekedtek – tudjuk meg. Az alapanyagot azonban még ma is külföldről hozzák, ráadásul a kiskereskedelmi multik polcaira sem egyszerű bekerülni. Az apátsági sörbiznisz ettől függetlenül is töretlenül fejlődik, elbocsátások helyett idén már a nyitás keresleti robbanására készülnek. A Makronóm interjúja.

2021. április 28. 15:50
null
Takács Zsolt

További videós tartalmakért iratkozzon fel a Makronóm Youtube csatornájára!

 csatornájára!

(Borítókép: Mátrai Dávid) 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!