Biztonságnövelő digitális megoldások a szállodaiparban

2021. február 09. 17:45

Az angliai luxus szálloda felkérte a piacvezető biztonságtechnikai innovátort a megbízható digitális technológia kiépítéséhez, mellyel garantálja a vendégek és értékeik védelmét.

2021. február 09. 17:45
null

Az ASSA ABLOY Global Solutions-t, a szállodai biztonságtechnika egyik vezető innovátorát, a Stock Exchange Hotel választotta ki a VingCard Essence mobil hozzáféréssel ellátott zárak megvalósítására. Az Egyesült Királyságban, Manchesterben található Stock Exchange Hotel nemrégiben végrehajtott újításai a vendégek nyugalmának és kényelmének fokozására összpontosítanak, amelyet most a rendszer fejlett adattitkosítási képességével, valamint az érintés nélküli digitális check-in technológiával érnek el.

A szigetország egyik legnagyobb városának központjában található hotel vezetősége a fokozott biztonság és szolgáltatás nyújtását fontos tényezőnek tekinti a vendégek sikeres kiszolgálásában. Mivel a Stock Exchange Hotel testvérszállodája, a Hotel Football, az ASSA ABLOY Global Solutions és VingCard Essence-el folytatott együttműködése során pozitív eredményeket tapasztalt, így a szálloda a tech vállalat zárplatformjait választotta.

Az iparág legfrissebb adattitkosítási technológiáját és a Visionline beleptető rendszert kombinálva megakadályozzák a kulcsok illetéktelen másolását és a lehetséges visszaéléseket. Az elveszett vagy ellopott kulcskártyák azonnal deaktiválhatóak.

Mivel korunk vendégei igénylik az azonnali kényelmet és az érintés nélküli szolgáltatásokat, a luxus hotelben megszállók a VingCard Essence Mobile Access kompatibilitását is igénybe vehetik elektronikus bejelentkezéshez saját telefonjuk segítségével. Ezáltal kihagyva a recepción történő várakozást, ami tovább csökkenti az egészségügyi kockázatokat. Minden vendég digitális kulcsot igényelhet személyes eszközére, amely hozzáférést biztosít a szobákhoz, és más engedélyezett területekhez. Ráadásul a minimalista stílusban kialakított eszközök tökéletesen illeszkednek a hotel edwardi barokk építészeti stílusához.

„Minden szállodának visszatérő kihívás tudni, hogyan kell egyensúlyba hozni a hatékony biztonságot a vendégek elvárásaival.” - mondta Dan Jones, a Stock Exchange Hotel Group Maintenance menedzsere. "Megoldásaink nemcsak arról gondoskodnak, hogy vendégeink teljesen biztonságban érezzék magukat a környezetükben, hanem egyedülállóan emlékezetes élményt is kínálnak, miközben javítják szállodánk jellegzetes belső dizájnját."
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!