„Rengeteg taxis és színházi dolgozó jelentkezett kertészeti munkára” – Megyeri Szabolcs a Makronóm podcastjában

2020. május 05. 15:25

Az árvácskának nem lehet azt mondani, hogy ne nőjön tovább – utal Megyeri Szabolcs kertész arra, hogy épp a főszezonban kellett bezárniuk a kertészeteknek és virágboltoknak, ami óriási károkat okozott. Megyeri pozitívan vélekedik a kormány intézkedéseiről, viszont hosszabb távon szerinte társadalmi szolidaritásra is szükség lesz, mert magyar családok megélhetése forog kockán. Ő például online kertészetén keresztül segít kiszállítani a bajba jutott termelők növényeit. Veszélynek tartja, hogy a nagy importáló, tőkeerős multik vélhetően könnyebben talpra állnak majd a válság után, kiszorítva ezzel a magyar termelőket. Megyeri azzal kapcsolatban is adott ötleteket, hogy mivel érdemes most otthon a kertekben foglalkozni. Az interjút a korlátozások enyhítését megelőzően rögzítettük.

2020. május 05. 15:25
Takács Zsolt

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2020. május 06. 18:21
Ha lehetne javasolni: sokkal több újságírót kéne küldeni bányába dolgozni, meg levelet szedni, mindkettő hasznosabb, mint 444, mérce, stb.
Falfirka
2020. május 06. 18:20
a munka nem szégyen, a hereség annál inkább.
országbíró
2020. május 06. 17:38
"királyok, hercegek, grófok, naplopók és burzsoák" munkatáborba velük - és Karbantartó9 párttitkár elvt. lesz a táborparancsnok
országbíró
2020. május 06. 17:37
Munka hadának a lépése dobog - a te szíved is dobban, elvtárs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!