Belarusz elnök: A traktorozás és a földművelés a gyógyír a járványra

2020. március 18. 20:15

Alekszandr Lukasenka belarusz elnök szerint nincs is alkalmasabb időpont egy jó traktorozásra, mint a koronavírus-járvány.

2020. március 18. 20:15
null

Európa egyik leginkább elszigetelt országában, Belorussziában is felütötte fejét a koronavírus: a posztszovjet országban a WHO kimutatása szerint 36 fertőzött van.

Aljakszandr Lukasenko belarusz elnök egy tévés műsorban beszélt a koronavírusról, ahol a járvány ellenszerének a vidéki életet, a traktorozást és a földeken való mezőgazdasági munkát nevezte meg.

„A traktor mindenkit meggyógyít, a földek mindenkit meggyógyítanak” – véli az államfő. Lukasenka a szabadban végzett munka fontosságára és az egészségre gyakorolt pozitív hatására hívta fel a figyelmet.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. március 24. 15:47
A mi csutink is traktorra pattanhatna...:)
DrPepper
2020. március 23. 19:21
Elmagyarázom: ezek szabadban és izoláltan végezhető munkák, minimális fertőzésveszély mellett végezhetőek, viszont életbevágóak a lakosság ellátása szempontjából. Egy járványnál csak egy éhínséggel súlyosbított járvány rosszabb.
még fokozza
2020. március 19. 22:59
Ha kétszáz hektáron hasít a traktoros és nincs a közelében senki nem is kapja el. Megint a vidékiek jártak jól. Ráadásul tele a pince krumplival az ól meg disznóval.
u.cserkész
2020. március 19. 14:10
"Lukasenka a szabadban végzett munka fontosságára ....." Akkor most Lukasenko az illető, vagy Lukasenka, vagy ez utóbbi az asszony. Aki traktoros.:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!