A hazaszeretet ösvényei

2024. augusztus 28. 22:12

Felfedezésre csábít a nagyregény méretű útikönyv. A Himnusz szülőhelyétől a szeres falvakig, az Írott-kőtől az időző vizek városáig keresztben-hosszában bebarangoljuk Magyarországot – először a könyv lapjain, hogy aztán az ellenállhatatlan vágynak engedelmeskedve magunk is lássuk, halljuk, érezzük a helyszíneket.

2024. augusztus 28. 22:12
null
Póla Gergely

 

Nyitókép: Ladóczki Balázs

Szükség van útikönyvre manapság, amikor néhány koppintással minden térség minden nevezetességéről találunk információt? A válasz határozott igen, több okból is.

A múlt héten megjelent Magyarország – Az útikönyv nem a térképet, a túra­applikációt vagy a helyismertető oldalakat váltja ki; egy közel A4-es méretű, kétkilós kötet egyébként sem az a fajta, amit magunkkal cipelünk a dolomit­sziklára, a bükkösbe vagy az öreg­toronyba. Ezt a könyvet utazások előtt és között érdemes lapozgatni.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!