Újra felbukkant noÁr – Vidnyánszky távozását követeli

2024. július 07. 13:30

Molnár Áron azonnal a lecsóba csapott.

2024. július 07. 13:30
null

Nyitókép: Molnár Áron „noÁr” Facebook-oldala

Ahogy megírtuk, Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója újra az érdeklődés középpontjába került. Most az aktivista-színész, Molnár Áron reagált a direktor szavaira az Instagramon.

„Nehéz erre már szavakat találni. Szász Júlia, a Nemzeti Színházban történt baleset egyik túlélője (akarattal nem áldozatot írtam) tételesen cáfolta Vidnyánszky Attila, Origonak adott interjújában elhangzottakat. 

Megint kiderült, hogy Vidnyánszky Attila hazudott. Sőt, olyan emberekről hazudott, akik az ő társulatát erősítették, 

akiért ő tartozott felelősséggel. Konkrétan elárulta őket. Olyan emberekről hazudott és olyan emberekre hárítja a felelősséget, akik maradandó fizikai és mentális serülést szenvedtek a balesetben” – írja Molnár. 

Hozzáteszi: „Felfoghatatlan, hogy mi kell még ahhoz, hogy a Nemzeti Színház társulata, a kultúráért és innovációért felelős miniszter, Hankó Balázs és Magyarország jelenlegi miniszterelnöke egyhangúlag kimondja, hogy Vidnyánszkynak távoznia kell! 2021 óta mondom, hogy Vidnyánszky hazudik, 

pártpolitikai csatateret kreált a magyar kulturális életből, pártpolitikai ideológiák, hűség és a kussolás váltotta fel a tehetséget, 

a szorgalmat és a kritikus gondolkodást.”

Molnár úgy véli, „nem ez a jövője a szakmánknak, a következő generációnak nem lehet ez a példa. 

Hogy néz a diákjai szemébe ez az ember úgy, hogy szembeköpte a saját társulatának tagjait is?

 Hogy lehetne ezek után bármilyen bizalmat szavazni Vidnyánszkynak pedagógusként, vagy intézményvezetőként? Vidnyánszkynak mennie kell!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. július 09. 01:11
"El szeretnénk pusztítani ezt az intézményt, ugyanazok az erők, akik 1965-ben felrobbantották. Ugyanazoknak az erőknek van jogfolytonossága, gondolatfolytonossága" youtu.be/aHD-M-hjUf0
zsolti123
2024. július 09. 01:09
Egy ilyen gyenge pártpropgandistának, mint Molnár Áronnak menni kell! "El szeretnénk pusztítani ezt az intézményt, ugyanazok az erők, akik 1965-ben felrobbantották. Ugyanazoknak az erőknek van jogfolytonossága, gondolatfolytonossága"
pipa89
2024. július 08. 07:49
noÁr Pszichopeti, noÁr, Pszichopeti, noÁr, Pszichopeti... Ugyanazon érem két oldala. A Júdáspénzé.
evpus
2024. július 08. 05:26
Ervinnek kézenfogva menjenek a francba. El lehet menni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!