Azahriah megsemmisülne egy politikai vitában – és ezt ő maga vallja be

2024. július 28. 17:10

Szerinte ha valaki, pláne ő, alaptalanul hülyeséget mond, azt „visszafordítják rá”, és egy ilyen hiba „hitelteleníti őt a nyilvánosság előtt”.

2024. július 28. 17:10
null

Nyitókép: U.S. Embassy Budapest / Facebook

Azahriah a TIMEOUT podcast vendége volt – ahogy arról már írtunk korábban.

A zenész szerint minden dolgot fenntartásokkal kell kezelni, kritikusan kell gondolkodni, ami nem jelent egyet azzal, hogy „beugatsz bárkinek bármire”. Úgy véli, ez inkább arról szól, hogy ha van egy hír, akkor az ember nézzen utána, honnan ered, mi lehet a forrása. 

Különben ha valaki, pláne ő, alaptalanul hülyeséget mond, azt „visszafordítják rá”, és egy ilyen hiba „hitelteleníti őt a nyilvánosság előtt”.

Politikai vitában tudnék erről-arról beszélni, hozzáállásilag, ideológiailag, 

de ha valaki odajönne hozzám számadatokkal, megsemmisülnék...” 

– szögezte le, majd hozzátette: „...mert valaki ezek pontos tudásával simán ledominálna még akkor is, ha egyébként a mondandóm jóra vezető lenne; vitázni csak felkészülten, megfontoltan lehet. (…) Sokan kérdeznek sok témáról, bele lehet csúszni dolgokba.”

Ezt is ajánljuk a témában

Azahriah azt is megjegyezte, úgy érzi, ő mindenhol csak árucikk, amiből próbálják kisajtolni a legtöbb dolgot; vagy a kormánykritikusságot, vagy a zenéi befogóképességét, vagy éppen a karaktergyilkosságot.

Szerinte erre egyetlen választ lehet adni: az őszinteséget, bár – mint kifejtette – az elmúlt két évben megtanult ő is óvatosabbnak lenni a nyilvánosság felé.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. július 28. 20:46
Egy MP féle gennyes kelés mellett itt egy új pattanás
connorj
2024. július 28. 20:31
Ez valami dadaista költő ???
blanconegro
2024. július 28. 20:04
"ledominálna" Ez a cigány sem tud magyarul. Túl sokat foglalkoztok ezzel a darab, jelentéktelen szarral.
zovirax
2024. július 28. 19:48
Nagyképű idióta gyökér aki meg van győződve arról, hogy a bölcsek kövét hordozza a nyelve alatt...talán maradnia kellett volna a toi toi wc-nél, hiszen az az ő kultúrkörnyezete...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!