Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Mi történik? Tömegével szabadulna a közönség az Azahriah-koncertek jegyeitől

2024. május 22. 12:46

Vajon fél év elteltével is olyan népszerű-e zenész, mint amikor a koncerteket meghirdették?

2024. május 22. 12:46

Nyitókép: Vasvári Tamás / MTI

Egymást követő három napon, pénteken, szombaton és vasárnap is koncertet ad Azahriah a Puskás Arénában. Mikor elkezdték árusítani a jegyeket, megdöbbentő kereslet mutatkozott, pillanatok alatt lett teltházas a három buli. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy sokan szabadulnának a már megváltott jegyeiktől – számol be róla a Világgazdaság.

Azahriah eredetileg csak egy koncertet tervezett május 25-ére, de a nagy érdeklődés miatt a szervezők további két eseményt is beiktattak: egyet május 24-ére és egyet május 26-ára. Sokáig úgy tűnt, hogy mindhárom rendezvény teltházas lesz.

Mostanra azonban felmerült a kérdés: 

Azahriah fél év elteltével is olyan népszerű-e, mint amikor a koncerteket meghirdették? A közönség ugyanis tömegesen kezdte el árulni a már megvásárolt jegyeket.

Ahogy a VG írja, a tavaly októberben kifejezetten erre az alkalomra létrehozott, mostanra hatezer fősre növekedett Facebook-csoportban egy hét alatt közel 600 bejegyzésben kínálták eladásra a jegyeiket az eredeti tulajdonosok. Sokan arra hivatkoznak, hogy az időpont mégsem megfelelő számukra, ezért áron alul próbálják eladni a belépőiket.

A pénteki koncertre még legalább 60 szektorban vannak szabad helyek, bár 27 szektor már betelt. A másik két koncertnapra is bőségesen kaphatók még jegyek, így nem biztos, hogy mindhárom nap teltházas lesz.

Néhány vélemény szerint a mostani nagyszámú felszabadult jegy arra utalhat, hogy sokan előre bevásároltak belőlük, hogy később haszonnal adják tovább.

 

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:22
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­k­e­l­­d­­ ­a­­­ ­s­­­z­e­­x­­i­­­ ­p­­u­­n­­­c­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Janika50
2024. május 24. 07:03
Hány szólamban fogja énekelni az internaciónálét, a csillagos sávos himnuszt, Isten éltesse a kidályt, vagy juuúúúrop himnuszát?
Bájron
2024. május 23. 15:50
Ki ez a tökös veréb????? Tán valami fasz szopogató??????
gekk
2024. május 23. 12:40
Hát igen. A lakájmédiának tennie kell a dolgát. Pénzért felszopni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!