Mennyi esélye van a jóságnak?

2024. január 03. 23:20

2024. január 03. 23:20
null
Farkas Anita

Ha van kedvenc színházi előadásom, az a Bodó Viktor rendezte Egy őrült naplója. A 2016-ban bemutatott, azóta több mint kétszázszor játszott darabot egyszerűen nem tudom megunni, nem utolsósorban a túlzás nélkül zseniális Keresztes Tamás miatt, aki olyat művel egymagában, amire csak kevesen képesek. „A kisember kényszerű ámokfutása” megrendítően ismerőssé válik az alakításában, a színpadon pedig nemcsak ő van jelen, hanem ugyanolyan érvénnyel a Keresztes tervezte, az önmagából kiforduló világot, lelkeket, elméket fizikai valósággá tevő díszlet és a looperrel minden egyes alkalommal élőben újrakonstruált zene is. Ez persze látszólag irreleváns információ a Vígszínház új premierje, a Pinokkió kapcsán, de talán annyiban mégsem, hogy ha Keresztes Tamás neve feltűnik valamiben, arra érdemes odafigyelni.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!