Minden, amit Alain Delon családja körüli botrányról tudni lehet

2023. november 13. 13:18

A legendás színész három gyermeke lopással és bántalmazással vádolja apjuk korábbi élettársát és ápolóját. A nő szerint a Delon-család csak haszonlesésből támadja őt.

2023. november 13. 13:18
Palme D'Or D'Honneur Photocall - The 72nd Annual Cannes Film Festival

Hónapok óta dominálja a francia bulvársajtó híreit Alain Delon korábbi ápolója valamint gyermekei közötti jogi harc. A francia színész 2019-ben agyvérzést szenvedett, amelyet követően ápolásra szorult. 

Delon gyermekei júliusban megvádolták apjuk ápolóját, aki korábban éveken át együtt élt vele, hogy nem bánt jól a filmsztárral. 

A Fortune magazin júliusban arról számolt be, hogy Delon családja két panaszt nyújtott be Hiromi Rollin ellen a bíróságon. Az ügyben illetékes ügyész szerint Rollin együtt élt a sztárral a Delon család házában, és a színész társaként jellemezte őt. A 66 éves nő saját elmondása szerint 2006 óta élt együtt a francia sztárral. 

Alain Delon gyermekei, Anthony, Anouchka és Alain-Fabien ügyvédje által benyújtott panasz szerint: Rollin „megalázó és agresszív” volt Delonnal és gyermekeivel, 

megpróbálta lehallgatni a telefonját, és állítólag megütötte a kutyáját 

– áll az ügyészi közleményben.

Az ügyvédi irat szerint a színész maga is támogatta a jogi lépéseket. Egy másik feljelentésben Anthony Delon egy kiszolgáltatott személy elleni erőszakkal és állatkínzással vádolta Rollint – írta a Fortune. 

Az ügyész közölte, hogy előzetes vizsgálatot indított, és a rendőrséget bízta meg a panaszok kivizsgálásával. Rollin ügyvédje közleményében azt mondta, hogy „teljes egészében” vitatja a vádakat. A nyilatkozat szerint

 Rollin is feljelentést tesz Delon családtagjai és testőrei ellen

az ellene elkövetett állítólagos erőszakos cselekmények miatt.

A BBC News beszámolója szerint Hiromi Rollin a botrány kitörése után kiköltözött Delon birtokáról. Ezt követően a francia rendőrség házkutatást is tartott a nőnél.  

Újabb leleplezések

Két hónappal a per megindítása után Anthony Delon, a színész legidősebb fia a BFMTV-nek adott interjúban azzal is megvádolta Rollint, hogy 

anyagilag is megkárosította a családot. 

A gyanú szerint a nő mintegy 42 millió forintnyi összeget rejtett el a fürdőszobájában, és közben pedig folyamatosan csapolta a művész bankszámláját. Anthony Delon azt is elmondta: Rollin minden héten 900-950 eurót vett le a bankszámláról, arra hivatkozva, hogy a ház karbantartására kell a pénz. Azonban a színész fia szerint az állítólagos karbantartás ellenére is rossz állapotban volt a ház. 

Hiromi Rollin nemrég a Le Parisiennek adott interjújában megvédte magát, és azt állította, hogy Alain Delon gyermekei el akarták őt távolítani az idős férfi közeléből: 

Ez egy csapda, hogy eltűnjek az apjuk életéből. Ez volt az egyetlen céljuk”

 – mondta.

A nő korábban azt állította: a gyerekek csak saját anyagi érdekeikkel törődnek.  

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Laurent KOFFEL/Getty Images

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cserna János
2023. november 14. 02:37
Szomorú. Az emberi természet mélységei. Veszekszenek, pedig mindenkinek jut elég pénz.
5m007h 0p3ra70r
2023. november 14. 00:41
Múmiák egymás közt.
paater-gregor
2023. november 13. 18:43
"Minden, amit Alain Delon családja körüli botrányról tudni lehet" AZ Alain Delon családja körüli botrányról Szerintem minden magyar anyanyelvű érzi, hogy ide névelő kell, csak aki nagyon finomkodni akar, az attól retteg, hogy tulajdonnevet fog megnévelőzni. Nyugodtan megteheti, hiszen a névelő nem a tulajdonnévhez tartozik, hanem a "botrány" főnévhez, a személynév csak közbeékelődött. Nem így mondjuk: Minden, amit botrányról tudni lehet. Hanem: Minden, amit A botrányról tudni lehet. Határozott névelővel, mivel egy konkrét botrányra (Alain Delonéra) gondolunk.
Akitlosz
2023. november 13. 16:28
Szegény családokban nincsenek ilyen ügyek. Nekik nem telik ügyvédekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!