Kifakadt az RTL sztárja: „Az Eszenyi-ügynek nem az lett a vége, amire sokan számítottak”

2023. november 18. 10:25

„Egy idő után belefárad, kiég az ember abban, hogy ugyanazt ismételgeti. Nekem elég erős hiányérzetem van” – fogalmazott Lengyel Tamás.

2023. november 18. 10:25

Mint arról korábban a Mandiner beszámolt, Geszti Péter „Adom a napom” című műsorának vendége Lengyel Tamás volt, aki kifejtette álláspontját a Nemzetiben történt balesettel, valamint Vidnyánszki Attila lemondásával kapcsolatban. Mint fogalmazott: nem ért egyet a dolgok alakulásával. Erről itt olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Lengyel Tamás az Eszenyi-ügyről is kifejtette véleményét

A színész a műsorban az Eszenyi-ügyről is elmondta, mit gondol.

Az Eszenyi-ügyről

2020-ban nagy botrányt kavart, hogy Eszenyi Enikő vezetése alatt a Vígszínház számos színésze döntött úgy, hogy felbontja szerződését az intézménnyel. Az érintett művészek nyilatkozata szerint az „Eszenyi Enikő által gyakorolt verbális erőszak és agresszív vezetői kommunikációja hozzájárult ahhoz, hogy felbontsuk a szerződésünket a Vígszínházzal”. A nyilatkozat aláíróinak egyike Lengyel Tamás volt.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint a műsorban Lengyel Tamás fogalmazott, szerinte „ennek az Eszenyi-ügynek nem az lett a vége, amire szerintem sokan számítottak, és emiatt sokan le is csatlakoztak erről”. A színész szerint

egy idő után belefárad, kiég az ember abban, hogy ugyanazt ismételgeti. Nekem elég erős hiányérzetem van ebből a szempontból, hogy nem született egy mondás, hogy ez megfelelő magatartás-e a munkahelyen vagy sem, ami történt ezzel a hetven x emberrel az Eszenyi részéről…”

Mint hozzátette: „egyébként megszületett egy etikai kódex. De hogy betartják-e, hogy annak van-e következmény – ha történik egy ilyen, akkor nem a hierarchikus félelem lép-e életbe a színésznél, hanem bízik abban, hogy ennek az igénybevételével az ő problémája megszűnik… ebben én nem vagyok biztos, meg nincs is rálátásom erre”.

***

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. november 19. 13:28
Geszti művészete ( zenéje) igen távol áll tőlem, de amit csinált, az a maga nemében jó. " a "maga neme" és többiek maganeme nálam a sekélymagyarság neme, lásd Heti Hetes, Boros/Bochkor, Hócipő stb.Ebben tényleg van alávalóbb Gesztinél!
lofejazagyban-2
2023. november 18. 18:17
nem is szégyelli ezt a buzis túlérzékenységet.
flesh ripper
2023. november 18. 17:37
Kis zsibvásári ripacsok, bukfencező pojácák! Kotródjatok vissza a sátorba!
Sulammit
2023. november 18. 16:00
Ne dumálj Lengyel! Azért mondtál fel Molnár Áronnal és a többekkel, mert leszerződtetek a Mi kis falunkra. Ha a gyereked, vagy te valami helytelent tesztek, meddig fogod magadat, vagy a gyerekedet büntetni? Magyadat biztos, hogy hamar felmented. Nem vagy te egy nagyágyú, hogy a Vígnek akkora veszteséget okozott volna. Ha nem lennél hülyegyerek senki sem ismerne téged. Eszenyi nagyon jó színésznő és rendező. Ha veletek türelmetlen volt, az azt jelenti, hogy gyenge kis színészecskék vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!