Mit ettek a fürdőzők Siófokon 100 évvel ezelőtt? Hát nem hekket...
![](https://cdn.mandiner.hu/2024/07/taHzZ0qjWIWFNEjDsfe4sGrdYR3AtPMWBjd8PjQpk48/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYzZjRmNjFiYWMwOTRlNDI5NDc0N2Q1NGZkZGI5MmVk.jpg)
A hekk, lángos, főtt kukorica triónak nyoma sem volt.
![](https://cdn.mandiner.hu/2024/07/taHzZ0qjWIWFNEjDsfe4sGrdYR3AtPMWBjd8PjQpk48/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYzZjRmNjFiYWMwOTRlNDI5NDc0N2Q1NGZkZGI5MmVk.jpg)
Szeptember végén négy napon át csaknem ötven kiállító, köztük a Balaton–Veszprém–Bakony régió minőségi gasztronómiai szereplői, éttermek, borászatok, valamint két vendégország, Argentína és Franciaország kulináris különlegességei várták a látogatókat Veszprémben, a Balaton Wine & Gourmet fesztiválon.