Elstartolt az MCC Feszt, máris fesztiválhangulat Esztergomban! (VIDEÓ)

2023. július 27. 20:24

Dzsúdló és Sebastian Kurz a leginkább bejövős.

2023. július 27. 20:24
MCC Feszt 2023 koncert

Riporterünk nem reprezentatív felmérése alapján a Sebastian Kurz előadását és Dzsúdló koncertjét várják a legjobban a csütörtökön elstartolt MCC Feszt résztvevői. Stábunk az esztergomi fesztivál résztvevőit kérdezte arról, milyen tervekkel érkeztek és mit szeretnének kihozni ezekből a napokból, de első kisfilmünk hangulatjelentést is ad a Dunakanyar fővárosából. 

A Hangot adunk a tehetségnek! mottóval megrendezett kulturális és közéleti fesztivál eseményeiről a Mandiner folyamatosan beszámol, kövessen bennünket a következő napokban a közéleti viták, a kerekasztal-beszélgetések, az előadások beszámolóiért, a helyszínen rögzített podcastokért és kisvideókért!

Ezt is ajánljuk a témában

 

A Mandiner videója az MCC Feszt nyitónapjáról itt látható:

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JohnDoe1984
2023. július 28. 09:55
Számomra még mindig elképesztően abszurd háborús vészhelyzetben állami, állami vagyontranszferben részt vevő szervezetként szórakoztatni. Ha akkora a dráma a kormány szerint, hogy eltérjen a demokratikus működéstől és különleges jogrendet vezessen be, akkor az ilyen események hogyan férnek bele morálisan a demokráciaképbe? Ha belefér simán, akkor miért szavaz meg magának több jogot a kormánypárt, mint amire a választóitól felhatalmazást kapott?! Amúgy remek hangulatú jobboldali rendezvény lehet, remélem egyszer eljutunk oda is a társadalmi fejlődésben, hogy az egész ország igényeit szem előtt tartjuk majd és mikor letolt gatyával tologatjuk a pénzt a költségvetésben, akkor mondjuk előbb adunk forrást a közlekedés országos fejlesztésére, nem az EU-tól várjuk a tanárok béremelését, minthogy szórakozzunk és világbajnokságokat rendezzünk...
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 28. 08:12
"AnnaM ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. július 28. 07:37 Úgy látszik, te még hozzájuk képest is.... pedig :)))" Pedig mi? Tudod hány zenekari szvitet írt J. S. Bach? :-)
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 28. 07:35
"AnnaM ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. július 28. 07:25 Ne haragudj, nem leszek partner a művi értetlenkedésedhez. Ha meg tényleg nem érted, nem várhatod el, hogy leereszkedjek a szintedhez." Igen, pont így beszéltek az MSZMP-tagok is velem, a katolikus tanyasi hülyegyerekkel anno, ha bármiről megkérdeztem őket. Ezt művelte veletek a Fidesz.
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 28. 07:24
"AnnaM ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. július 28. 07:15 Ha úgy lenne, ahogy írod, látni kellene a kontrasztot az ellenzék szellemi fölénye, kifinomultsága és a fideszesek szalonképtelensége között, de ami látszik, az ennek pont a fordítottja." Én nem látom a különbséget; negyven éves tapasztalat mondatja velem, hogy még soha nem volt a magyar nemzeti oldal intellektuálisan és erkölcsileg olyan mélyen, mint manapság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!