Ókovács Szilveszter szomorkodik az Index tájékozatlanságán

2023. június 09. 20:55

Az Operaház főigazgatója nem először fejti ki véleményét a portálról.

2023. június 09. 20:55
null

Az Index tájékozatlanságára hívta fel a figyelmet Ókovács Szilveszter, miután a portál ma megjelent cikkében helytelenül szerepelt a Kesselyák Gergelynek felajánlott darab címe.

Nos, erről beszélek. Értő tálalásban másképp mutatnak dolgok, az Index viszont a 35. operás cikkét is így hozta le.Természetesen Kesselyák Gergely a Nabucco című operát rendezte nálunk, és ezt tűzzük újra műsorra 2023 őszén. Nem pedig a “Bukót”.

írta bejegyzésében Ókovács Szilveszter.

 

 

Ókovács nem először fejti ki véleményét a portálról, hiszen a lap az igazgató választási hajrában folyamatosan szivárogtatásnak tűnő információkat hozott nyilvánosságra, belsős forrásokra hivatkozva.

Botrányújságírás megy: rengeteg szivárgó cikkel sikerül válsághelyzet érzetét generálni ott, ahol se csőd, se abúzus, se botrány, se nézőhiány, se bevételi probléma, se korrupció nincs. A vérszag sok »éji vadat« megrészegít” – nyilatkozta korábban.

Legutóbb például arról cikkeztek a fent említett portálon, hogy Ókovács kirúgta Kesselyák Gergely karmestert. A főigazgató lapunknak azt reagálta erre:

„Ha egy négyszemközt tartott tegnap délutáni bizalmas operaházi beszélgetésről hír jelenik meg másnap délelőtt az Indexen,

 

 

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik