Kihívások előtt a hagyományos borászat

A tápértékjelölési rendszert a 2024-es szüret termékeinél alkalmazták először.

Százezer forint volt palackja, csak száz darab készült belőle. A Furmint Február sajtókóstolóján Kézdy Dánielnek köszönhetően megnyílt egy magnumnyi Szepsy 100, Szepsy István és a Szent Tamás Pincészet közös Úrágya-dűlős furmintja.
Jó tíz-húszperces zárkózottságot követően hihetetlen vibrálás, citrusok, a legvégén egyértelmű grapefruit. Etalon, méltán lehetnek rá büszkék készítői és a tokaji borvidék. Még kimondottan fiatal, a magnumpalacknak köszönhetően valószínűleg átlag fölötti hosszúságú életpálya áll előtte. Nem beszélve arról a száz palackról, aminek ritkaságuk okán minden egyes palack felbontásával csak nő az értéke.